1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Filmleri aratmayan soygun
Filmleri aratmayan soygun

Filmleri aratmayan soygun

Lefkoşa- Yeniken’te bulunan Fellahoğlu Kuyumculuk, 48 saniye içinde maskeli iki kişi tarafından soyuldu, hırsızlar kayıplara karıştı.

A+A-

Fehime ALASYA

Gönyeli Yeniket bölgesinde Belediye Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren Fellahoğlu Kuyumculuk isimli işyeri bu sabah saatlerinde maskeli şahıslar tarafından soyuldu. 48 saniyede gerçekleştiği öğrenilen soygunda 2 kilo altın ve yaklaşık 60 adet kol saati çalan iki hırsız kayıplara karıştı.

Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgide dün sabah 4.00 sularında gerçekleşen olayda, soyguncuların ön kapıyı kırarak içeri girdiği belirtildi.

Kamera kayıtlarının incelenmesinde görgü tanığı olan mal sahipleri ve bölgedeki esnafın anlattıkları ise yaşananlara ‘filmleri artmayan bir soygun’ dedirtti.

48 saniyede soygun

Resmi kaynaklardan açıklanmayan bilgilere göre siyah bir araba ile gelen iki maskeli soyguncunun, 48 saniye içinde soygunu gerçekleştirip gittiği öğrenildi.

Soygundan önce şüpheli bir taksinin, olay yerinde gözlem ve inceleme yaptığı, ardından caddeden ayrılırken selektör yakarak birilerine işaret verdiği iddia edilirken, hemen ardından iki soyguncunun siyah bir araçla kuyumcu önüne geldiği öne sürüldü.

Soyguncuların kapıyı iki kez tekmelediği ve kırdığı, bunun yanında da çaldığı altınları kaçarken etrafa döktüğü edinilen bilgiler arasında yer aldı.

Polisten sıkı çalışma

Olayın ardından kayıplara karışan soyguncular, her yerde aranıyor.

Polis ekipleri gün boyu cadde üzerindeki güvenlik kameralarını inceledi, olayla ilgili bir ipucu, kanıt aradı. Ekipler, civar dükkânları ve bölgede bulunan güvenlik kameralarını inceleme altına aldı.

Fellahoğlu Kuyumculuğun yanı sıra yolun karşı bölgesinde farklı bir kuyumcu olduğunu belirten mahalle sakinleri, cadde üzerinde daha önceden böyle bir girişim yaşanmadığına dikkat çekti.   

 

s1-002.jpg

s2-001.jpg

s3-001.jpg

 

 

 

Bu haber toplam 4663 defa okunmuştur
İlgili Haberler