1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Filenin sultanı YDÜ
Filenin sultanı YDÜ

Filenin sultanı YDÜ

Büyük Kadınlar Voleybol Ligi final serisinde dün akşam oynanan karşılaşmada Yakın Doğu Üniversitesi rakibi Doğu Akdeniz Üniversitesi’ni 3-0 yenerek seriyi 3-0’a taşıdı ve üst üste 7. kez şampiyon oldu

A+A-

Süleyman Rebge

KKTC Voleybol Federasyonu tarafından organize edilen Büyük Kadınlar Voleybol Ligi’nde final serisinde 2-0 önde olan Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) dün akşam Mağusa Arena’da Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ile oynadığı karşılaşmayı 3-0 kazanarak seriyi 3-0’a getirdi ve şampiyonluğa ulaştı. Bu YDÜ’nün üst üste 7. şampiyonluğu olarak kayıtlara geçti.
Karşılaşmaya iyi başlayan Yakın Doğu ilk sette etkili hücumları ile farkı açtı. Daha sonra toparlanan DAÜ farkı kapatsada seti Yakın Doğu 25-21 kazandı. İkinci sete çok iyi başlayan Yakın Doğu rakibine şans vermeden etkili oyunu ile farkı ilk bölümlerden itibaren açtı ve DAÜ’nün yetişmesine izin vermeyerek seti 25-10 kazandı. Son sette DAÜ ilk bölümlerde direnç göstererek başa baş bir oyun sergiledi fakat hemen ardından daha iyi oynayan taraf olan YDÜ seti 25-18 maçıda 3-0 alarak şampiyonluğa uzandı. Karşılaşma sonunda düzenlenen ödül töreninde takımlara kupaları ve anı madalyaları verildi.

Bu haber toplam 1409 defa okunmuştur