1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Filede Türkiye finali
Filede Türkiye finali

Filede Türkiye finali

Voleybol Federasyonu Yıldız Erkek Karması adını Türkiye finallerine yazdırdı

A+A-

Mersin’de devam eden Türkiye yıldızlar yarı final müsabakalarında oynadığı 3 karşılaşmayı da kazanan Voleybol Federasyonu Yıldız Erkek Karması adını Türkiye finallerine yazdırdı. Voleybol Yıldız Erkek Federasyon Karması, Konya’yı 3-0 mağlup etti yarı final birincisi oldu. Son maçında Konya temsilcisini 3-0 lık net skorla geçen yıldızlarımız haziran ayında düzenlenecek olan Türkiye finallerinde yarışma hakkını elde etti.

Bu arada Voleybol Yıldız Kız Federasyon Karması ise Aydın’a 3-0 mağlup olarak, final şansını kaybetti.

Finallere çıkmak büyük gurur

Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya, Türkiye finallerinde yer almanın gurur kaynağı olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:
“Öncelikle bu başarıda emeği geçen herkesi kutlamak isterim. Bir kez daha Türkiye finallerinde yer almak ülke voleybolu için bir gururdur. Biz gençlerimize her zaman inandık onların başarabileceğinden hiç şüphe duymadık. Amacımız finallerde en iyi dereceyi elde etmektir. Gençlerimizi ve Erdinç hocamı bir kez daha yürekten kutlarım.”

Erdinç Serdahoğluları ise "İnandık ve başardık. Bu yola çıkarken bir hedefimiz vardı onu başardık. Şimdi ki  hedefimiz en iyisini başarmaktır. Gençlerimizi ve bizi bu yolda destekleyenleri yürekten kutlarım” diye konuştu.

Bu haber toplam 1299 defa okunmuştur