1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Filede kupa zamanı
Filede kupa zamanı

Filede kupa zamanı

Kupanın final karşılaşmaları 17 Şubat Salı günü oynanacak ve şampiyonlar belirlenecek.

A+A-

 

Voleybol Federasyonu tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Rauf Raif Denktaş Kupası bu akşam büyük kadınlar kategorisinde oynanacak olan Çamlık Spor – Yeni Erenköy Belediyesi ön eleme karşılaşması ile başlayacak. Kadınlarda yarı final maçları 6 Şubat Cuma akşamı, erkekler yarı final maçları 10 şubat akşamı oynanacak. Kupanın final karşılaşmaları ise 17 Şubat Salı günü oynanacak ve şampiyonlar belirlenecek.

Play Off Eşleşmeleri Belli Oldu
Voleybolda 10 hafta süren büyükler klasman mücadelesi tamamlandı. Kadınlarda Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) oynadığı bütün maçlarını kazanarak klasmanı ilk sırada tamamladı. Klasmanı Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ikinci, Çamlık Spor üçüncü sırada tamamlarken Yeni Erenköy Belediyesi ise dördüncü sırada yer aldı. Erkeklerde ise DAÜ ilk sırayı elde ederken , Çamlık Spor ikinci Yeni Erenköy üçüncü ve Vakıflar dördüncü sırada yer aldı.
Kadınlarda YDÜ – Y.Erenköy, DAÜ – Çamlık Spor eşleşmesi, erkeklerde DAÜ – Vakıflar, Çamlık Spor – Y.Erenköy eşleşti. Play off yarı final müsabakaları 3 Martta başlayacak. Yarı final serisine kadınlarda YDÜ ile DAÜ, erkeklerde DAÜ ile Çamlık Spor rakipleri karşısında 1-0 önde başlayacaklar. Seride kazanılmış 3 maça ulaşan takımlar finale yükselecek.


4. R.R. DENKTAŞ KUPASI PROGRAMI

Bugün
Atatürk Spor Salonu: Çamlık Spor – Y.Erenköy (Kadınlar ön eleme – 18.30)

Cuma
Atatürk Spor Salonu: YDÜ – Vakıflar (Kadınlar yarı final – 18.00)
Atatürk Spor Salonu: DAÜ – Ön eleme galibi (Kadınlar yarı final – 19.30)

10 Şubat Salı
Atatürk Spor Salonu: DAÜ – Y.Erenköy Bld. (Erkekler yarı final – 18.00)
Atatürk Spor Salonu: Vakıflar – Çamlık Spor (Erkekler yarı final – 19.30)

17 Şubat Salı
Atatürk Spor Salonu: Büyük erkekler finali (18.00)
Atatürk Spor Salonu: Büyük kadın finali (19.30)

Bu haber toplam 1007 defa okunmuştur