1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Filede final zamanı
Filede final zamanı

Filede final zamanı

Liseli Gençler Voleybol Şampiyonası’nda bugün kızlarda ve erkeklerde Namık Kemal Lisesi – Erenköy Lisesi finalleri oynanacak

A+A-

Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi tarafından organize edilen Liseli Gençler Voleybol Şampiyonası’nda kızlar kategorisinde yarı final karşılaşmaları dün Atatürk Spor Salonu’nda oynandı. Kızlar finalinin adı Namık Kemal Lisesi – Erenköy Lisesi oldu. Erkeklerde voleybola sadece 2 takımın müracaat yapması sonrası otomatik olarak final karşılaşması oynanacak ve bu finalde kızlarda olduğu gibi Namık Kemal Lisesi ile Erenköy Lisesi karşı karşıya gelecek.

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan günün ilk yarı finalinde Cengiz Topel Endüstri Meslek Lisesi ile Namık Kemal Lisesi mücadele etti. Büyük bir çekişmeye sahne olan ve uzatma setine giden karşılaşmayı kazanan Namık Kemal Lisesi kızlarda ilk finalist oldu. Günün ikinci yarı final mücadelesinde Gazi Mağusa Türk Maarif Koleji ile Erenköy Lisesi karşı karşıya geldi. Rakibini 3-1’lik skorla mağlup eden Erenköy Lisesi finalde Namık Kemal Lisesi’nin rakibi oldu.
Liseli Gençler Voleybol Şampiyonası’nda üçüncülük ve final karşılaşmaları bugün oynanacak. Program şöyle:

Atatürk Spor Salonu
Kızlar üçüncülük maçı: Cengiz Topel EML– Gazi Mağusa TMK (09.30)
Kızlar finali: Namık Kemal Lisesi – Erenköy Lisesi (11.00)
Erkekler finali: Namık Kemal Lisesi – Erenköy Lisesi (13.00)

Bu haber toplam 1091 defa okunmuştur