1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. “Fiat’la hayat yolunda”
 “Fiat’la hayat yolunda”

“Fiat’la hayat yolunda”

Kombos Otomotiv, FIAT’ın birinci yılında Girne’de müşterileri ile bir araya geldi

A+A-

Levent ÖZDAĞ

Kombos Otomotiv Fiat Showroom açılışının 1. Yılında Kuzey Kuzey Kıbrıs’ta Fiat markasına sahip çıkmak, satış ve satış sonrası müşterilerini Fiat ailesi çatısı altında bir araya getirmek amaçlı düzenlenen yemekli gece, Korhan ve Orkestrası eşliğinde Cumartesi akşamı Girne Colony Hotel The Garden’da yapıldı. Fiat Markasına ve Kombos Otomotiv Ltd’e güvenen ve destek veren müşterilere teşekkür etmek için aynı akşam çekiliş ile 1 şanslı müşteriye 1 adet Fiyat 500L hediye edildi.

Kombos: “Amacımız müşterilerimize yardımcı olmak”
Serhan Kombos Otomotiv Direktörü Serhan Kombos Fiat gecesinde yaptığı konuşmada;
“Saygıdeğer FIAT müşterilerimiz, değerli dostlar, sayğıdeğer TOFAŞ yetkilileri, değerli konuklar, çok kıymetli çalışma arkadaşlarım, sayın basın mensupları. Bidiğiniz gibi geçen yıl 8 Mayıs günü bereketli bir yağmur eşliğinde birlikte Lefkoşa FIAT showroom’umuzun açılışını gerçekleştirmiştik.
Bu geceyi düzenleme amacımız sizlerle birlikte bu güzel mekânda güzel bir akşam yemeği yiyerek, Korhan Saygıner ve orkestrası ile eğlenceli bir akşam geçirmek. 1. yıl’ı geride bırakırken ilk yılın başarısını ve mutluluğunu sizlerle birlikte yaşamak ve paylaşmak istedik. FIAT markasının ülkemizde yetkili bayiliğini ve sorumluluğunu alırken Kombos Otomotiv olarak amacımız; siz saygıdeğer müşterilerimize ve iş insanımıza işlerinde araç kullamını uygun, ekonomik ve sürdürülebilir bir şekilde sağlamasına yardımcı olmaktır” diye konuştu.

Bu haber toplam 1771 defa okunmuştur