1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Fenerbahçe liglerin ertelenmesini istedi
Fenerbahçe liglerin ertelenmesini istedi

Fenerbahçe liglerin ertelenmesini istedi

Fenerbahçe Kulübü'nden, futbol takımını taşıyan otobüse yönelik saldırıya ilişkin yapılan açıklamada, "Kulüp olarak düşüncemiz, bu karanlık eylem aydınlatılana ve Fenerbahçe kamuoyu vicdanı tatmin edilene kadar liglerin ertelenmesinin kaçınılmaz olduğudur

A+A-

Fenerbahçe Kulübü'nden, futbol takımını taşıyan otobüse yönelik saldırıya ilişkin yapılan açıklamada, "Kulüp olarak düşüncemiz, bu karanlık eylem aydınlatılana ve Fenerbahçe kamuoyu vicdanı tatmin edilene kadar liglerin ertelenmesinin kaçınılmaz olduğudur" denildi.

Kulübün internet sitesinde yayımlanan açıklamada, takımın Çaykur Rizespor maçı sonrası Trabzon'daki havalimanına gidişi sırasında yaşadığı olayın, üstü örtülecek basit bir taraftar olayı değil, Fenerbahçe'ye yönelik organize ve tasarlanmış silahlı saldırı ve suikast girişimi olduğu savunuldu.

Fenerbahçe camiasının itidale davet edildiği, konuyla ilgili ayrıntılı açıklamanın kulübün yarın gerçekleştirilecek olağanüstü yönetim kurulu toplantısından sonra yapılacağı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Temmuz kumpasından bu yana bazı odaklarca körüklenen, korunan ve hatta ödüllendirilen Fenerbahçe düşmanlığının geldiği son aşamadır. Artık futbolun sonuna gelinmiş ve kan dökülmüştür. Bu eylemi yapan ve yaptıranların bir an evvel bulunarak cezalandırılmaları Fenerbahçe'nin vazgeçilmez hassasiyeti ve önceliğidir.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak düşüncemiz bu karanlık eylem aydınlatılana ve Fenerbahçe kamuoyu vicdanı tatmin edilene kadar liglerin ertelenmesinin kaçınılmaz olduğudur. Bu hain ve alçak saldırıda yaralanan otobüs şoförümüz Ufuk Kıran başta olmak üzere tüm sporcularımıza, teknik heyetimize, çalışanlarımız ile ailelerine ve camiamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz."

(cnnturk)

Bu haber toplam 1213 defa okunmuştur