1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Fellahoğlu: “Lefkoşa yeniden spor ve kültür-sanat merkezi olacak”
Fellahoğlu: “Lefkoşa yeniden spor ve kültür-sanat merkezi olacak”

Fellahoğlu: “Lefkoşa yeniden spor ve kültür-sanat merkezi olacak”

Fellahoğlu, Kıbrıs Sorunu yüzünden uluslararası mücadelelere katılamayan gençlerin önünün açılması için Federasyon’un attığı adımları partisiyle birlikte sonuna kadar desteklediklerini söyledi.

A+A-


CTP-BG Lefkoşa Türk Belediye Başkan adayı Kadri Fellahoğlu ve Belediye Meclis üyesi adayları, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'nu ziyaret ederek federasyon yetkilileri ile görüştü. Fellahoğlu, Kıbrıs Sorunu yüzünden uluslararası mücadelelere katılamayan gençlerin önünün açılması için Federasyon’un attığı adımları partisiyle birlikte sonuna kadar desteklediklerini söyledi. Fellahoğlu, göreve geldikten 14 ay sonra maddi-manevi katkıların artacağının sözünü verdi.
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ali Karavezirli ziyarette yaptığı konuşmada yeni yönetim olarak ülke futbolunun dışa açılması için başlattıkları çalışmaları anlattı. Karavezirli bu çalışmayı sonuna kadar götürme arzusunda olduklarını söyledi. Bu hassas sürecin tek taraflı olmadığına dikkat çeken Başkan Vekili, gelinen aşamalarla ilgili olarak herkesle gerekli bilgilerin paylaşılacağını sözlerine ekledi.

“BAŞKANI ZOR BİR GÖREV BEKLİYOR”

LTB'de 8 Nisan'dan sonra gelecek olan başkanı çok zor bir görev beklediğini söyleyen Karavezirli, sağlık ve çevre sorunlarının yanında spor ve kültür işlerinin de olduğunu hatırlattı. LTB'ye bağlı 9 kulübün olduğuna değinen Karavezirli, halkın sağlıklı spor yapılabilmesi için fiziki altyapıya yerel yönetimlerin destek olmasının şart olduğunu kaydetti.

FELLAHOĞLU: ÇALIŞMALARA SONUNA KADAR DESTEĞİZ

CTP-BG LTB Başkan adayı Kadri Fellahoğlu ise Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun, Lefkoşa Türk Belediyesi gibi uluslararası arenaya açılma şansının olduğuna dikkat çekerek Federasyon’un çok önemli görevleri ve sorumlulukları olduğunu belirtti. Futbolun kitle sporu olması nedeniyle dünyada ve ülkemizde en çok ilgi gören spor dalı olduğunu söyleyen Fellahoğlu, tanınmayan bir ülke olmamız sebebiyle uluslararası alana açılmada ciddi sorunlar yaşandığını sözlerine ekledi. Bu şartlarda federasyon yöneticilerinin yürüttüğü çalışmaları takdir ile izlediğini ifade eden Fellahoğlu, parti olarak bu çalışmalara sonuna kadar destek olduklarını sözlerine ekledi.

“LEFKOŞA’DA YEPYENİ BİR SAYFA AÇACAĞIZ”

Göreve gelmesiyle birlikte Lefkoşa için yepyeni bir sayfa açacaklarını vurgulayan Fellahoğlu, Lefkoşalının hak ettiği yaşam standardına kavuşması için gece-gündüz çalışacaklarını söyledi. LTB sınırları içerisinde faaliyet gösteren spor kulüplerine 14 ayda maddi olarak yardım etmenin mümkün olmayacağına işaret eden Fellahoğlu, gelecek dönemde mali yapının düzelmesiyle halkın daha iyi koşullarda spor yapabilmesi, sağlıklı yaşabilmesi için her türlü maddi-manevi desteğin sağlanacağının sözünü verdi.

Bu haber toplam 2093 defa okunmuştur