1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Fellahoğlu Kuyumculuk soygununda yeni gelişme….
Fellahoğlu Kuyumculuk soygununda yeni gelişme….

Fellahoğlu Kuyumculuk soygununda yeni gelişme….

Lefkoşa Yenikent’te Fellahoğlu Kuyumculuk’tan 16 Mayıs tarihinde 2 kilo altın ve yaklaşık 60 adet kol saati çaldıklarına inanılan 4 kişi gözaltına alındı.

A+A-

Lefkoşa Yenikent’te faaliyet gösteren Fellahoğlu Kuyumculuk’tan 16 Mayıs tarihinde 2 kilo altın ve yaklaşık 60 adet kol saati çaldığına inanılan 4 kişi bugün Mağusa’da gözaltına alındı.

Olayla ilgili günlerdir geniş çaplı soruşturma yürüten polis ekipleri ilk önce soygunu gerçekleştirdiği öne sürülen İ.K. (E-24) ve H.M.B. (E-22) ile soygun sonrası suç ortağı olduğuna inanılan C.T’yi (E-22) gözaltına aldı.

 Ardından da çalıntı altınları satın aldığı tespit edildiği iddiasıyla M.K.(E-41) de gözaltına alındı.

Olayda kullanılan araç ile çalıntı ziynet eşyaları ve saatlerin bir kısmı bulunarak emare olarak alındı.

4 zanlı yarın Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılacak.

Olay nasıl yaşanmıştı?

48 saniyede gerçekleştiği öğrenilen soygunda 2 kilo altın ve yaklaşık 60 adet kol saati çalınmıştı.

Polis Basın Subaylığı’ndan alınan bilgide sabah 4.00 sularında gerçekleşen olayda, soyguncuların ön kapıyı kırarak içeri girdiği belirtilmişti.

Öte yandan resmi kaynaklardan açıklanmayan bilgilere göre siyah bir araba ile gelen iki maskeli soyguncunun, 48 saniye içinde soygunu gerçekleştirip gittiği öğrenilmişti.

Soygundan önce şüpheli bir taksinin, olay yerinde gözlem ve inceleme yaptığı, ardından caddeden ayrılırken selektör yakarak birilerine işaret verdiği iddia edilirken, hemen ardından iki soyguncunun siyah bir araçla kuyumcu önüne geldiği öne sürülmüşü.

Soyguncuların kapıyı iki kez tekmelediği ve kırdığı, bunun yanında da çaldığı altınları kaçarken etrafa döktüğü edinilen bilgiler arasında yer almıştı.

 

 

Bu haber toplam 9734 defa okunmuştur
İlgili Haberler