1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Fellahoğlu: İlklere imza attık
Fellahoğlu: İlklere imza attık

Fellahoğlu: İlklere imza attık

Fellahoğlu ve beraberindeki belediye meclis üyesi adayları Haspolat’ta Spor Kulübü’nü ziyaret ederek ardından köyde bildiri dağıttı.

A+A-


Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı ve Cumhuriyetçi Türk Partisi – Birleşik Güçler (CTP-BG) Lefkoşa Başkan adayı Kadri Fellahoğlu ve beraberindeki belediye meclis üyesi adayları Haspolat’ta Spor Kulübü’nü ziyaret ederek ardından köyde bildiri dağıttı. Genel Başkan ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu ile CTP-BG Lefkoşa Milletvekili Tufan Erhurman’ın da katıldıkları ziyarette Fellahoğlu, Haspolat’a hizmet sözü verdi. Geride kalan bir yıl içerisinde yapılanlar ve uygulanabilir projelerin yer aldığı 32 sayfalık ‘Yıldızlı Belediyeler Büyüyen Hedefler’ proje kitabını dağıtan CTP-BG Heyeti, sohbet edip ve ellerini sıktıkları Haspolatlılardan büyük ilgi gördü.

İlklere imza attık, sıra hizmete geldi

Bildiri dağıtırken Haspolatlılarla sohbet de eden LTB Başkanı Fellahoğlu, bir yıl önce “Çöp Kent” olarak anılan Lefkoşa’yı temizlediklerini, belediyeyi çek yasağından kurtardıklarını, çalışanların maaşlarını ödemekle kalmayıp geriye dönük alacaklarını da ödediklerini, bunun yanında hizmetlerde de bulunup, ilklere imza attıklarını belirtti. “Sıra hizmete geldi” diyen Fellahoğlu, “Avrupa’nın başkenti olan Lefkoşamıza yenilikçi, verimli ve Avrupalı projelerimizle hizmet vereceğiz. Haspolat İlkokulu’na yapımı tamamlanmak üzere olan çok amaçlı çardak bunlardan biridir. Haspolat’ın kanalizasyon sorununu çözme ve bir açık hava düğün salonu yapmak önümüzdeki dört yıllık dönemde, öncelikli hedeflerimiz arasında olacaktır” şeklinde konuştu. Fellahoğlu, Haspolatlıların yıldızlı belediyeciliğe sahip çıkacaklarına olan inancının tam olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 1765 defa okunmuştur