1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Fellahoğlu iddiaları yanıtladı
Fellahoğlu iddiaları yanıtladı

Fellahoğlu iddiaları yanıtladı

Lefkoşa Türk Belediyesi eski Başkanı Kadri Fellahoğlu bir gazetede yayımlanan şahsıyla ilgili ‘su faturası’ haberine cevap verdi.

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi eski Başkanı Kadri Fellahoğlu bir gazetede yayımlanan şahsıyla ilgili ‘su faturası’ haberine cevap verdi.

Fellahoğlu konuyla ilgili açıklamasında, bahsi geçen konu apartman dairesinin 2006 yılından beri oğlu Ahmet Fellahoğlu’nun koçanlı malı olduğunu belirterek, yakın zamana kadar kira olan sözkonusu dairenin su sayacının kendi adına kaldığının farkında olmadığını dile getirdi.

LTB tarafından adına 400 TL’lik su faturası hazırladığını ise önceki gün haberi yapan gazeteciden öğrendiğini belirten Fellaoğlu, söz konusu durumun, olayla ilgili belediyenin iyi niyetli davranmadığını gösterdiğini savundu.

Fellahoğlu konuyla ilgili açıklamasında şunları kaydetti:

“Hazırlanan fatura henüz elime geçmiş değildir. Böyle bir borçtan haberim yoktu. Fatura tarihinden iki gün sonra haberi yapan gazeteci arkadaş 15 Ağustos Cuma günü mesai bitiminde beni telefonla aradığı zaman bu durumu öğrenmiş oldum. Benim adıma görünen borcun da sorumluluğun bilincinde olarak elime henüz geçmeyen faturayı 18.08.2014 tarihinde yani Pazartesi günü ödeyeceğim. LTB yönetiminin de bu konunun bilincinde olduğunu ve beni arayıp gerekli uyarıyı yapmalarını beklerdim. Ben borcumun bilincinde olan biri olarak, adıma olan faturanın ödemesini hemen yapabilirdim. Ama iyi niyet olmadığını gördüm. Görev sürem boyunca hiçbir yanlışımı bulamayanlar böylesi ucuz basit karalama yöntemlerine başvuruyorlar. Hal böyle iken bir basın kuruluşunun konuyu manşetten vermesini ve LTB yönetiminin izlediği tutumu halkın takdirine bırakıyorum.”(tak)

Bu haber toplam 4004 defa okunmuştur