1. HABERLER

  2. ARŞİV

  3. FELLAHOĞLU: ENKAZ EDEBİYATI YAPMAYACAĞIM
FELLAHOĞLU: ENKAZ EDEBİYATI YAPMAYACAĞIM

FELLAHOĞLU: ENKAZ EDEBİYATI YAPMAYACAĞIM

Fellahoğlu, “Tüm kesimlerle işbirliği içinde Lefkoşa’yı düşürülen bu durumdan kurtaracağız.

A+A-

  

CTP-BG Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan adayı Kadri Fellahoğlu, Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği’ni ziyaretinde Lefkoşa’yı elbirliği ile düze çıkarmak için göreve geldikten sonra Başbakan ve Cumhurbaşkanına da gideceğini söyledi. Fellahoğlu, “Tüm kesimlerle işbirliği içinde Lefkoşa’yı düşürülen bu durumdan kurtaracağız. Enkaz edebiyatı da yapmayacağım, bunlarla zaman kaybetmeyeceğim” dedi.

ERSAN:  İNŞALLAH SİZ GELECEKSİNİZ!

Dernek Başkanı Ertan Ersan ise ziyarette yaptığı konuşmasına, “CTP-BG Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan adayı Kadri Fellahoğlu’nu bilmeyen yok. Bizleri ziyaret ettiniz, bizleri memnun ettiniz. Şimdiden size hayırlısı olsun diyoruz. Parti olarak iyi karar verdiniz” diyerek başladı. Lefkoşa’nın bir değil birkaç yıldır bu halde olduğunu belirten Ersan, LTB’nin bu acı günlerinin ve çalışanların açlığının bir an önce sonlandırılması gerektiğini kaydetti. Ersan, “Sayın Kadri Fellahoğlu tanınan bir isim, bunun üstesinden geleceğinize inanıyoruz. Belediyenin ve çalışanlarının durumunun düzeltilmesini biz dernek olarak dört gözle bekliyoruz. Öyle bir başkan seçilmeli ki tüm sorunların üstesinden gelsin. İnşallah siz geleceksiniz. Dernek olarak sizleri takip ediyoruz” dedi.

FELLAHOĞLU: 2006 YILINDAN BERİ BELEDİYE BATIRILDI

Gördüğü destek karşısında memnuniyetini dile getiren CTP-BG Lefkoşa Türk Belediyesi Başkan adayı Kadri Fellahoğlu, Lefkoşa’nın devletin başkenti olduğunu ve içinde Türk kelimesinin yer aldığı tek belediye olduğunu söyledi. LTB’nin, Kıbrıs Türk halkının siyasi eşitliğinin tescil edildiği, dünyanın kabul ettiği yegane belediyemiz olduğunu belirten Fellahoğlu, belediyeyi 2006’dan beri elinde tutanların bunları hiç gözetmediğini, belediyenin mali ve idari yönden batırıldığını söyledi. Çalışanların hala daha maaş almamasını eleştiren Fellahoğlu, eski yönetimin ayağını yorgana göre uzatmadığını, öngörüsüz ve vizyonsuz olduğunu ve tarihimizde ilk defa bir belediye başkanının istifa etmek zorunda kaldığını ifade etti.

“ÇALIŞAN KİMSEYİ İŞTEN ÇIKARMAYACAĞIM”

Fellahoğlu, partisine, kişi olarak kendisine ve beraber görev yapacağı belediye meclisi üyeleri ile hepsinden önemlisi Lefkoşa halkına gönülden inandığını söyleyerek, sorunu elbirliğiyle çözeceklerini kaydetti. Fellahoğlu sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Tek başımıza bunun üstesinden gelemeyiz. CTP’nin yönetimindeki 8 belediye her şeyiyle yanımızda olacak. Göreve geldikten sonra, Başbakana, Eroğlu’na gidip, bu sorunu çözelim diyeceğim. Siz yarattınız demeyeceğim, bunlara takılıp kalmayacağım. Çalışanları sokağa atmak gibi bir düşüncem asla olamaz. Bu insanların kamuya aktarılması için çalışacağım. Enkaz edebiyatı da yapmayacağım ama enkaz olduğunu bileceğim. CTP’li 8 belediye bütün güçleri ile yanımızda olacak. Her türlü teknik donanım, bilgi birikimi, çiçeklendirme ve asfaltların onarımı gibi her konuda yanımızda olacaklar.”  

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 1822 defa okunmuştur