1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Federasyon Kupası hafta sonu yapılacak
Federasyon Kupası hafta sonu yapılacak

Federasyon Kupası hafta sonu yapılacak

KKTC Atıcılık Federasyonu, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde 23-24 Mayıs tarihlerinde Havalı Silahlar Federasyon Kupası müsabakaları gerçekleştirecek.

A+A-

Olimpik ve Paralimpik havalı silah atıcılık branşlarında erkekler ve kadınlar klasmanlarında büyükler, gençler, yıldızlar ve veteranlar kategorilerinde Federasyona üye 7 birlikten 83 atıcı sporcu yarışacak.

Müsabakalar Lefkoşa’da bulunan Atatürk Spor Kompleksi antrenman salonunda her iki gün sabah saat 08:00’da başlayacak. Yarışmacılar yarın olimpik havalı tabanca branşında kategorilerde 60 ve 40 kart hedefine atış yapacaklar. Müsabakanın 2. günü Pazar günü ise olimpik havalı tüfek branşında kategorilerde 60 ve 40 kart hedefine atışlarını yapacaklar.

60 ve 40 atışlık puanlama serilerinden sonra kategorilerde ilk 8 sırada yer alan atıcılar Final serilerini oluşturacaklar. Final atışları sonunda Kupa müsabakaları atıcı sporcu dereceleri belirlenecek. Takımları oluşturan atıcı sporcuların elde ettikleri bireysel toplam puanları takım tasnifinde de değerlendirilecek. Müsabakalarda dereceye giren atıcılara ve takımlara ödülleri daha sonra düzenlenecek törenle dağıtılacak.

Bu haber toplam 1192 defa okunmuştur