“Fedakarlığın karşılığı bu mu?”

“Fedakarlığın karşılığı bu mu?”

K.Kaymaklı’nın genç futbolcusu Tuğrul Çiftçioğlu, ayağı kırıldıktan sonra kimsenin kendini aramadığını belirtti, kırgın olduğunu söyledi

A+A-

Halit Dağ

Küçük Kaymaklı’da Binatlı maçında ayağı kırılan genç futbolcu Tuğrul Çiftçioğlu, yaşadığı sakatlık sonrası kulüp yönetiminden kimsenin kendisini arayıp sormadığını belirterek sitem etti. Takım arkadaşlarının boykot kararına destek veren genç futbolcu, “Olayın üzerinden iki ay geçti, telefonum bir kez bile çalmadı. Her şey sadece para mı?” diyerek kırgınlığını ifade etti.

 

Çiftçioğlu: “Antrenman kaçırmadım, en iyimi vermek için oynadım”

Ayağı kırıldıktan sonra kendi haline terk edildiğini belirten Çiftçioğlu, takım arkadaşlarının aldığı boykot kararına destek verdiğini belirtti. Ayağı kırılmadan önce iki aylık alacağı ve çok önceden ödenmesi için söz verilen okul parası olduğunu belirten genç futbolcu, “Tabi bunları göz ardı ederek asla antrenman kaçırmadım ve maçlarda ne olursa olsun en iyimi vermek için çıktım. Çünkü ben 8 yıldır bu kulübün futbolcusuyum” dedi.

 

“Fedakarlığın karşılığı bu mu?”

Bu fedakarlığı yaparken ayağının kırıldığını, bunun bir futbolcunun yaşayabileceği en büyük sakatlık olduğunu belirten Tuğrul, ameliyat olduktan sonra yöneticilerin hastanede kendisine geçmiş olsun dedikten sonra hiçbir şekilde arayıp ihtiyacının olup olmadığını sormadığını, nasılsın demediğini belirterek sitem etti. “Benim yaptığım fedakarlığın karşılığı bir kez bile aranmamak ve kendi halime bırakılmak mı?” diyen Tuğrul, “Olayın üzerinden iki ay geçti, telefonum bir kez bile çalmadı. Taner abi (Bingöllü) sakatlandı, hiç kimse ne doktora götürdü, ne de durumunu sordu. Herşey sadece para mı?”  ifadelerini kullandı.

 

“Kırgınım”

“Bir camia sadece futboclulardan oluşmaz. Bugüne kadar takım olarak fedakarlığın fazlasını yaptık” diyen genç oyuncu, “Bu büyük camianın, Kaymaklımızın bu durumda olduğu için çok üzgünüm ve yaşadıklarımdan dolayı da çok kırgınım” dedi.

Toparlanma süreci devam eden Tuğrul Çiftçioğlu, bir hafta içerisinde bir ameliyat daha geçirecek ve ayağında platin için takılan vida çıkarılacak.

Bu haber toplam 2813 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.