1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Faye Serdarlı’da kalacak”
“Faye Serdarlı’da kalacak”

“Faye Serdarlı’da kalacak”

Senegalli oyuncunun takımda kalacağını söyleyen Sedat Devecioğlu, Hüseyin Taşçı’ya imza attırarak transferi kapatacaklarını belirtti. Genç teknik adam, takımın çalışma temposundan da oldukça memnun olduğunu ifade etti

A+A-

Serdarlı Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, Çetinkaya’nın transfer listesinde yer alan İbrahim Faye ile anlaştıklarını söyledi

YENİDÜZEN Spor Servisi

Süper Lig’in Mesarya temsilcisi Serdarlı yeni sezon çalışmalarını sürdürürken, Çetinkaya’nın transfer etmeyi planladığı İbrahim Faye’nin takımda kalacağı öğrenildi.
Sarı-kırmızılıların transfer etmeyi düşündüğü Senegalli futbolcu önceki gün Serdarlı’nın antrenmanında yer alırken, Serdarlı Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, Faye ile görüşüp anlaştıklarını, takımla çalışmalara başladığını belirterek, bu futbolcunun yeni sezonda da Serdarlı formasını giyeceğini açıkladı.
Transfer konusuna değinen Devecioğlu, Tatlısu’dan bonservisini elinde bulunduran Burak Sarıkaya’nın transferini gerçekleştirdiklerini ve Çetinkaya’dan Hüseyin Taşçı’ya hafta içi imza attırıp transferi noktalayacaklarını söyledi.

“Çalışmalardan çok memnunum”
Serdarlı’nın genç teknik patronu yeni sezon hazırlıklarını haftanın 6 günü sürdürdüklerini kaydederek, futbolcularının çalışma tempolarından oldukça memnun olduğunu ifade etti.
Yeni sezon hazırlıkları çevresinde 20 Ağustos’ta Türkmenköy ile bir hazırlık maçı oynayacaklarını da söyleyen Devecioğlu, 1-7 Eylül 2014 tarihleri arasında kamp yapacaklarını, kaynak bulmaları halinde bu kampı yurtdışında gerçekleştirmek istediklerini de sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1586 defa okunmuştur