1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Far East Movement, Kuzey Kıbrıs Turkcell’le sahnede
 Far East Movement, Kuzey Kıbrıs Turkcell’le sahnede

Far East Movement, Kuzey Kıbrıs Turkcell’le sahnede

Dans müziğinde dünyanın en iyilerinden "Far East Movement" grubu 15 Temmuz Çarşamba gecesi Girne’de

A+A-

 

Justin Bieber, Sean Paul, Jay-Z, Kid Cudi, Pitbull, LMFAO, Flo Rida ve Black Eyed Peas gibi birçok dünya starı ile düetleri bulunan Amerika’nın ünlü “Far East Movement’’ grubu Avrupa turnesi kapsamında 15 Temmuz akşamı Girne’deki Cyprus Palazzo’da (eski Night Park) sahne alacak.


Organizasyonun iletişim sponsoru Kuzey Kıbrıs Turkcell, bu önemli konser için sosyal medya üzerinden düzenlenen yarışma ile 8 çifte ücretsiz bilet hediye edileceğini duyurdu.


Dünyanın en iyi dans müziği gruplarından “Far East Movement” SS organizasyon tarafından ülkemize geliyor. Konserin iletişim sponsorluğunu Kuzey Kıbrıs Turkcell üstlendi.
Far East Movement grubu, 15 Temmuz Çarşamba gecesi Girne’de bulunan Cyprus Palazzo’da (eski Night Park) sahne alacak.
Dans ile müziği buluşturan ve tüm dünyada büyük ses getiren “Far East Movement” grubu, Türkiye eğlence sektörüne uzun yıllardır hizmet veren SS organizasyon tarafından ülkemize getiriliyor.
Bu önemli konserin iletişim sponsorluğunu üstlenen Kuzey Kıbrıs Turkcell, tüm gençleri Çarşamba akşamı Girne’deki konsere çağırdı.


Konser 15 Temmuz akşamı Cyprus Palazzo’da

Bugüne kadar Justin Bieber, Sean Paul, Jay-Z, Kid Cudi, Pitbull, LMFAO, Flo Rida ve Black Eyed Peas gibi birçok dünya starı ile düetleri bulunan, ayrıca ‘Like a G6’ ve ‘Live My Life’ şarkıları ile müzik listelerinin zirvelerinde yer alan Amerika’nın ünlü “Far East Movement’’ grubu Avrupa turnesi kapsamında 15 Temmuz akşamı Girne’de bulunan Cyprus Palazzo’da (eski Night Park) sahne alacak.
Organizasyonun iletişim sponsoru Kuzey Kıbrıs Turkcell, bu önemli konser için sosyal medya üzerinden düzenlenen yarışma ile 8 çifte ücretsiz bilet hediye edileceğini, talihlilerin ‘özel alan’da misafir edilerek bu muhteşem konseri izleme fırsatı bulacağını duyurdu.
Yapılan açıklamada, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in resmi Facebook sayfasında (www.facebook.com/TURKCELLKUZEYKIBRIS ) düzenlenen yarışmanın yanı sıra Platinum ve tüm Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilere etkinlikle ilgili SMS (kısa mesaj) gönderileceği ve bu SMS’lere ilk geri dönüş yapan 20 kişiye de konser için % 30 indirim sağlanacağı ifade edildi.

DJ’ler geceye renk katacak

Konser öncesinde ve sonrasında DJ’lerin renk katacağı gecede DJ Emrah Canpolat ile Dj Alp Yaprak setleriyle eğlence severleri konsere hazırlayacak.
Kapıların saat 22:00’de açılacağı duyurulan gecede, eğlence, sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek. Konserin bilet fiyatları 100 TL olarak açıklanırken, konsere Merit Crystal Cove, ALPET, DANCE FM, Mardo, Magic Touch, Gloria Jeans ve Jolly Joker Cyprus’un da sponsor olduğu belirtildi. YD

Bu haber toplam 4089 defa okunmuştur