1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Fahri: Yönetimde sıkıntı yok
Fahri: Yönetimde sıkıntı yok

Fahri: Yönetimde sıkıntı yok

Mağusa Türk Gücü Başkanı Altunay Fahri, yönetimde herhangi bir sorunları olmadığını belirtti.

A+A-

Kaya Emiroğlu

Mağusa Türk Gücü Başkanı Altunay Fahri, yönetimde herhangi bir sorunları olmadığını belirtti. Fahri, basında yönetimle ilgili çıkan negatif haberlere tepki gösterdi. Yenidüzen Spor’a konuşan Fahri, haberde belirtildiği gibi Asbaşkan Cihat Kasapoğlu’nun kasıtlı olarak yurtdışına gitme durumunun gerçeği yansıtmadığını, Kasapoğlu’nun kısa bir süre sonra geleceğini ve genel kurulun yapılacağını kaydetti

Fahri şunları söyledi: “Asbaşkanlarımız Cihat Kasapoğlu ve Nihat Kalfaoğlu, fedakarane bir şekilde çalışmaya devam etmektedirler. Görevlerinin başındadırlar. Kendileriyle herhangi bir problemim yoktur. Basında çıkan haberler doğru değildir. Cihat Kasapoğlu kısa bir süreliğine yurtdışına gitmiştir ve yakın bir zamanda dönecektir. Döndüğü zaman da genel kurulumuzu gerçekleştireceğiz.”

Futbolculara ve camiaya çağrı
Altunay Fahri, futbolcularla yaptığı toplantıları da hatırlatarak “Futbolcularla ve kaptanlar Osman ve Reşat’la da toplantılar yaptık. Kendilerine antrenmanlara başlama konusunda telkinde bulundum. Kendilerine bir kez daha çağrı yapıyorum. Çalışmalarına bir an önce başlasınlar” şeklinde konuştu. Camiaya da çağrı yapan MTG Başkanı Fahri, camianın da kulüplerine sahip çıkmasını ve bu zor günleri birlik ve beraberlik içinde atlamaları konusunda herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini vurguladı.

Bu haber toplam 1502 defa okunmuştur