1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “F.Bahçe üzerinden prim yapmasın”
“F.Bahçe üzerinden prim yapmasın”

“F.Bahçe üzerinden prim yapmasın”

KKTC Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Erçin Çoban, KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu’nun açıklamalarına cevap verdi

A+A-

KKTC Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Erçin Çoban, KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu'nun, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kendisini ziyaret etmemesinden ötürü rahatsızlığını dile getirdiğini ifade ederek, bunun Fenerbahçe’nin denli büyük bir kulüp olduğunu bir kez daha hatırlattığını iddia etti.

Çoban yaptığı yazılı açıklamada, Adaya gelen heyet ve iş adamlarından oluşan 50 kişilik bir grup onuruna Golden Tulip Hotel'de dernek tarafından düzenlenen yemeğe davet edilmesine rağmen, Sertoğlu’nun orada bulunmasının doğru olmayacağını ve katılım göstermeyeceğini belirttiğini açıkladı.

“Ziyaretin amacı futbol değil”
Düzenlenen bu ziyaretin futbol ile ilgisi olmadığını, ziyaretin amacının “1 Milyon Üye” projesine destek almak ve Yıldırım’ın ilk kez adaya gelişinden ötürü derneği ziyaret etmek, Fenerium’da imza günü yaparak KKTC’deki taraftarlarla buluşmak ve kulübün yapacağı yatırımlarla ilgili temaslarda bulunmak olduğunun iddia eden Çoban, Fenerbahçe’nin yapacağı yatırımlarla da hem ülke gençliğine hem de ülke ekonomisine katkıda bulunacağını bildirdi.

“Üzerimizden prim yapmasın”
Çoban açıklamasında, “Biz Fenerbahçelilerin amacı hiçbir zaman sorun ya da problemin bir parçası olmak değil; aksine ülkemizin ve kulübümüzün yararına adımlar atmaktır. Sayın Hasan Sertoğlu'na işinde başarılar diler, bizim ve Fenerbahçe üzerinden prim yapmaktan vazgeçmesini temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1170 defa okunmuştur