1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Ezginin Günlüğü’nden müzik ziyafeti
Ezginin Günlüğü’nden müzik ziyafeti

Ezginin Günlüğü’nden müzik ziyafeti

Ücretsiz, halka açık olarak gerçekleştirilen konserde müzikseverler “Sigaramın dumanına sarsam”, “Eksik bir şey”, “Gemi”, “Aşk bitti”, “Bana bir koca lazım” gibi sevilen şarkılarında gruba eşlik etti.

A+A-

 

Girne Belediyesi 5. Girne Kültür Sanat Günleri kapsamında dün akşam Türkiye’nin sevilen gruplarından Ezginin Günlüğü Girne Amfitiyatro’da muhteşem bir konser verdi. Ücretsiz, halka açık olarak gerçekleştirilen konserde müzikseverler “Sigaramın dumanına sarsam”, “Eksik bir şey”, “Gemi”, “Aşk bitti”, “Bana bir koca lazım” gibi sevilen şarkılarında gruba eşlik etti.

 

Eylem Atmaca, Murat Kurt, Cafer İşleyen, Nadir Göktürk, Erkan Gürer ve Cem Gezginti’den oluşan grup, dinleyenlere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü,  grup üyelerine teşekkür ederek çiçek takdim etti. Güngördü, 1980 olaylarının ardından kurulan grubun bu günlere gelerek önemli eserler ortaya koyduğunu söyleyerek, grup üyelerine bu güzel akşam için teşekkür etti.

Konserin ardından dinleyicilere veda eden grup üyeleri, tezahüratlarla sahneye geri çağrıldı. Amfitiyatrodaki yaklaşık 2 bin kişi son şarkıyı grupla birlikte ayakta koro şeklinde söyledi.

Bu haber toplam 1878 defa okunmuştur