1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Eyüp Çıdamlı ve Yaşınses’i istiyor
Eyüp Çıdamlı ve Yaşınses’i istiyor

Eyüp Çıdamlı ve Yaşınses’i istiyor

Kıbrıslı Türk futbolcular İbrahim Çıdamlı ve Mustafa Yaşınses’e TFF 2. Lig ekibi Eyüpspor talip oldu

A+A-

Eren ŞİŞİK

TFF 2. Lig’in yeni ekiplerinden Eyüpspor geçen sezon Kastamonuspor’un şampiyonluğunda büyük rol oynayan Kıbrıslı Türk futbolcular İbrahim Çıdamlı ve Mustafa Yaşınses ile ilgileniyor. Kulüpleriyle prensip anlaşmasına varan 2 oyuncu ile ilgili girişimde bulunan Eyüpspor takımı her iki oyuncuyla görüşmek için temasta bulundu. Geçen sezon 3. Lig’de şampiyon olarak 2. Lig’e yükselen Eyüpspor hedefini PTT 1. Lig olarak belirledi.

Çıdamlı henüz karar vermedi
Kastamonuspor ile prensip anlaşmasına varan İbrahim Çıdamlı önümüzdeki hafta içi bu kulüple görüşmek için Kastamonu’ya gidecek. Buna rağmen Eyüpspor’un Çıdamlı ısrarı sürerken, oyuncuyu kadroya katmak için temas kurmayı hedefledikleri öğrenildi. İbrahim Çıdamlı için Bölgesel Amatör Ligi’nde  (BAL) mücadele eden Somaspor’un da ısrarlı teklifini sürdürdüğü ve oyuncunun kararını beklediği gelen bilgiler arasında. İbrahim Çıdamlı’nın kararını önümüzdeki hafta vermesi bekleniyor.

Yaşınses Amasya’ya resmi imzayı henüz atmadı
TFF 2. Lig ekibi Eyüpspor’un kafayı taktığı bir diğer isim ise Mustafa Yaşınses oldu. Geçtiğimiz hafta Yeni Amasyaspor’la anlaşan ancak resmi imzayı henüz atmayan Mustafa Yaşınses’i kadroya katmak için kolları sıvayan Eyüpspor takımının ilerleyen günlerde Yaşınses ile temasa geçeceği öğrenildi. Profesyonel ligde oynayan farklı takımların da Yaşınses’den ümitlerini kesmedikleri ve oyuncuya resmi tekliflerini iletmeleri bekleniyor. Mustafa Yaşınses’in bu konuda nasıl bir yol izleyeceği ise merak konusu.

Bu haber toplam 2062 defa okunmuştur