1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Eylem planı için toplanacaklar
Eylem planı için toplanacaklar

Eylem planı için toplanacaklar

Maliye Bakanlığı’na verilen 48 saatlik sürenin dolmasının ardından spor federasyonları eylem planı için toplanıyor

A+A-

Necmi Belge

Geçtiğimiz haftalarda spor fonunda toplanan ve gelir fazlalığı olan paranın spor federasyonlarına verilmesi için, Maliye Bakanlığı’na yaptıkları müracaata koydukları 48 saatlik süre içerisinde yanıt alamayan spor federasyonları yeni eylem planını görüşmek üzere bu akşam saat 18.00’de Futbol Federasyonu’unda  toplanıyor.
Aynı şekilde, KKTC Milli Olimpiyat Komitesi’nin (MOK) içinde bulunduğu durumun açığa kavuşması için, İçişleri Bakanı Teberüken Uluçay’dan da randevu talep eden spor federasyonları, bu konuyu da söz konusu toplantıda görüşecekler.
YeniDüzen’e konuşan spor federasyonları basın sözcüsü Aşkın Burcu, konuyu görüşmek üzere gerek Maliye, gerekse İçişleri Bakanlığı’nda istedikleri randevunun kendilerine verilmediğini  belirtti. Burcu yeni eylem planını görüşmek üzere, tüm federasyonları bu akşam toplantıya çağırdıklarını açıkladı.
Bu akşamki toplantıda, yeni eylem planının ne zaman  hayata geçirileceğine karar vereceklerini ifade eden Burcu, konu hakkında medyayı da aydınlatacaklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1116 defa okunmuştur