1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Eylem fırtınası esecek
Eylem fırtınası esecek

Eylem fırtınası esecek

Güzel şarkıcı Haziran ayında 2 single birden çıkaracak

A+A-

Üç yıl aradan sonra yaşamını İngiltere’de sürdüren Kıbrıslı sanatçı Eylem Haziran 2015 ayında hayranlarının karşısına 2 Single ile çıkmaya hazırlanıyor. Yepyeni şarkılar ve marka projelerle müzik piyasasına dönecek sanatçımız yoğun bir şekilde hazırlanıyor. Dünyaca tanınmış kişilerle projelerini birlikte hazırlayan Eylem, proje çalışmaları İngiltere, Amerika, Dubai ve Japonya ile yaptı.

İki single birden İngilizce çıkacak olan çalışmada Amerika ve İngiltere’de piyasaya sürülecek. Türkçe çıkacak olan sıngle ise ayni anda Türkiye piyasasına düşecek. Single tanıtımı her zaman ilk tanıtım yapıldığı yer Kıbrıs’ta olacak. Tanıtım öncesi Dünyaca ünlü Fotoğrafçı Julia Kennedy tarafından fotoğrafları yine Kıbrıs’ta çekilecek. Bu yüzden ön hazırlıklar başlamış olan çekim mekânları araştırılmaya başlamış bulunuyor.

Haziran ayında görkemli tanıtım gecesi Kıbrıs’taki çalıştığı menejeri Koerograf Olgan Mustafa tarafından en iyi şekilde hazırlanacak. Özel davetlilerin katılacağı gecede davetliler tanışacakları yeni çalışmayı sanatçımız tarafından imza ettirebilecekler.

İngiltere’de Menejerliğin yaptığı AL-Magpie Music Management Şirket sahibi ile geçtiğimiz günlerde Kıbrıs’a ve Türkiye’ye kısa ziyaretlerde bulunan sanatçımız ön hazırlıklar ve tanıtım gecesi öncesi hazırlıklar için de Olgan Mustafa ile buluşup anlaştılar.

Şarkılar Eylem tarzında hareketli olurken, özel olarak hazırlanan kostümleri Kostüm sponsörü İngiltere’nin sadece ünlülere tasarım yapan Modacı Sadıye Brides  tarafından yapılacak. Kostümlerine özel takı sponsörlüğünü da Victoria High Field Jewellers firması üstlenmiş. 24 Nisan 2015 tarihinde İngiltere’de canlı konser verecek olan sanatçı yeni parçalarını da ilk kez seslendirecek.

Bu haber toplam 5622 defa okunmuştur