1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Evlerinde 15 gr uyuşturucu bulundu iddiası
Evlerinde 15 gr uyuşturucu bulundu iddiası

Evlerinde 15 gr uyuşturucu bulundu iddiası

A.K.B ile M.E, tahkikat maksatları bakımından 2 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

A+A-

 

Gamze BAYKUR

Mağusa’da, isimlerinin baş harfleri A.K.B a ile M.E olan Nijerya uyruklu öğrencilerin evinde Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerince yapılan aramada 5 paket olmak üzere toplam 15 gr uyuşturucu olduğuna inanılan maddeler bulunduğu iddia edildi. “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla tutuklanarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı A.K.B ile M.E, tahkikat maksatları bakımından 2 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

Bir kişi aranıyor…
Meselenin tahkikat memuru Cüneyt Arkın, 6 Ocak tarihinde alınan bir bilgide zanlıların  evinde kanunsuz uyuşturucu madde olduğunu öğrendiklerini belirtti. Ayni gün zanlıların evinde arama yapıldığını belirten Arkın, zanlılara ait yatak odalarında 5 paket olmak üzere toplam 15 gr ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunduğunu açıkladı. Zanlıların gönüllü ifade vererek suçlarını kabul ettiğini belirten Arkın, ayrıca zanlıların konu maddeleri temin ettikleri bir kişinin adını verdiklerini ve konu kişinin arandığını açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Arkın, zanlıların 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Tutuklu kalacaklar…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı A.K.B ile M.E’nin tahkikat maksatları bakımından 2’şer gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1891 defa okunmuştur