1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Evinden uyuşturucu çıktı
Evinden uyuşturucu çıktı

Evinden uyuşturucu çıktı

Lapta’da evinde yapılan aramada uyuşturucu madde bulunarak tutuklanan Rus uyruklu V.M tutuklandı.

A+A-

Lapta’da evinde yapılan aramada uyuşturucu madde bulunarak tutuklanan Rus uyruklu V.M tutuklandı, geçtiğimiz gün Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren Polis Çavuşu Mehmet Bayram, 30 Aralık 2018 tarihinde, 19:15-20:10 saatleri arasında, zanlının ikametgahında yapılan aramada, saksı içerisinde ekili vaziyette biri 30 cm, diğeri 70 cm olan 2 kök hintkeneviri olduğuna inanılan bitki bulunduğunu söyledi.

Bayram, yine ev içerisinde ise 5 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, bir miktar hintkeneviri türü uyuşturucu madde kalıntısı, 1 adet nargile şekline getirilmiş pet şişe ve LSD türü uyuşturucu madde içerdiğine inanılan 1 adet pul bulunarak emare olarak alındığını belirtti.

 

“Zanlı, uyuşturucu maddeyi Türkiye’den ithal ettiğini itiraf etti”

Tutuklanan zanlının söz konusu uyuşturucu maddeyi Türkiye’den iki adet ithal edip, birini kullandığını itiraf ettiğini söyleyen Bayram, Temmuz ayında ise üç adet hintkeneviri bitkisi ektiğini, birini hasat ettiğine yönelik beyan verdiğini aktardı.

Alınacak ifadeler var…

Bayram, soruşturmanın devam ettiğini, alınacak ifadeler olduğunu da belirterek, zanlının 3 gün tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Meltem Dündar zanlının 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 2017 defa okunmuştur
Etiketler : ,