1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Evinde kaybetmeyen bir takım olacağız”
“Evinde kaybetmeyen bir takım olacağız”

“Evinde kaybetmeyen bir takım olacağız”

MTG Teknik Direktörü Ali Oraloğlu: “Şampiyonluğu telaffuz etmek kolay değil, çok çalışmamız gerek, ancak MTG kendi evinde maç kaybetmeyen bir takım olacak”

A+A-

Hüseyin KIRAL

Haftada beş gün yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Mağusa Türk Gücü’nde (MTG) hedef kendi evinde yenilmeyen bir takım yaratmak.
Transferi kapatan ve yabancı oyuncularla birlikte yirmi üç kişilik oyuncu kadrosu ile lige hazırlanan MTG’de tek sorun geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak forma giyen Kaan Güder’in transferinin gerçekleşmemesi ve o bölgede takım içinde oluşacak sorun olarak görünüyor. 4 – 10 Eylül tarihleri arasında Bolu – Gerede’de altı günlük kamp çalışması yapacak olan MTG, altı günde on idman yapmayı planlıyor. MTG aynı zamanda kendisi gibi yeni sezon hazırlıklarını orada geçiren Türkiye takımları ile iki de hazırlık maçı yapmayı düşünüyor.

Oraloğlu, “Şampiyonluk söylemi erken”
Geçtiğimiz sezon öncesi sorunlar yaşayarak sezona başladıklarını ve istikrarı geç yakaladıklarının altını çizen MTG Teknik Direktörü Ali Oraloğlu, aynı hataları yapmamak için yönetim ve teknik heyet olarak çok çalıştıklarını söyledi.
Yabancı oyuncu olarak geçtiğimiz sezon MTG forması giyen Lewis Mike ve Serdarlı takımında top koşturan İbrahim Kabore ile anlaşma yaptıklarını belirten Ali Oraloğlu, tek sıkıntılarının Kaan Güder’i kadroya dahil edememek olduğunun altını çizdi.
İyi bir kadro kurduklarını ve çok iyi çalışarak Mağusa’da mağlup olmayan bir takım yaratmak istediklerinin altını çizen MTG Teknik Direktörü Ali Oraloğlu, “bu yıl şampiyonluğu telaffuz etmek çok erken, ancak önümüzde ki sezondan sonra aynı tempoda çalışmalarımızı yaptığımız takdirde mutlaka şampiyonluğu da telaffuz edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 1607 defa okunmuştur