1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Etik dışı saldırılara her zaman cevap vereceğim”
“Etik dışı saldırılara her zaman cevap vereceğim”

“Etik dışı saldırılara her zaman cevap vereceğim”

Hasan Sertoğlu KTSYD’nin açıklamasına yanıt verdi

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) başkanı Hasan Sertoğlu, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nin (KTSYD) yaptığı açıklamaya cevap verdi. Sertoğlu, KTFF mali ve seçimli genel kurulunda yaptığı konuşmanın KTSYD tarafından farklı algılandığını, kendisini yalan yanlış ifadelerle toplum önünde rencide etmeye ve etik dışı saldırılarda bulunan kişilere her zaman cevap vereceğini belirtti.

Sertoğlu “Konuşmam farklı algılandı”
KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu’nun yapmış olduğu açıklama şöyle: “Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı olarak 21 Haziran 2014 Cumartesi günü gerçekleştirilen olağan mali ve seçimli genel kurulumuzda yapmış olduğum konuşmanın, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) tarafından farklı algılandığını üzülerek görmüş bulunmaktayım.
Bugüne kadar, spor basınının görüş, düşünce ve önerilerine her zaman saygı göstermiş bir kişi olarak, ilgili konuşmamda da, KTFF-KOP görüşme sürecine karşı çıkan ve beni eleştiren kimseye tek bir olumsuz söz söylemediğimin altını çizmek istiyorum”

“Yalan yanlış ifadelere cevap verdim”
“Ancak, şahsımı ve temsil ettiğim KTFF’yi hemen her gün yıpratmaya yönelik yayın yapan, yalan yanlış ifadeler ile beni toplum önünde rencide etmeye ve küçük düşürmeye çalışan kişilere de cevap vermenin gerekli olduğu kanaatindeyim.
Bu düşüncelerimi genel kuruldaki konuşmamda açıkça belirtmeme ve eleştiri nedenimi çok net ortaya koymama rağmen, KTSYD Başkan ve yönetiminin bunu bile anlayamayarak yayınladığı basın bildirisi beni üzmüştür.
Yaptığım konuşmaya böylesi bir hassasiyet gösteren KTSYD yönetiminin söz konusu üyesinin, devamlı olarak yaptığı yalan yanlış haberler yanında, ahlaktan yoksun itham ve yorumlarıyla ilgili sessiz kalması da düşündürücü bir başka noktadır”

“Etik dışı saldırılara her zaman cevap vereceğim”
“Bir kez daha spor basınının her türlü eleştirisini geçmişte olduğu gibi gelecekte de dikkate alacağımı ifade eder, bunun dışında yıpratma ve etik dışı saldırılarda bulunan kişilere de her zaman cevabımızın olacağını hatırlatmak isterim”

Bu haber toplam 1192 defa okunmuştur