1. HABERLER

  2. ARŞİV

  3. 'ESNAFA KAZANDIRACAK PROJELERİMİZ VAR'
ESNAFA KAZANDIRACAK PROJELERİMİZ VAR

'ESNAFA KAZANDIRACAK PROJELERİMİZ VAR'

Hüdaoğlu Esnaf ve Zanaatkarlar Odası’nı ziyaret etti

A+A-

 


Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkan adayı Suphi Hüdaoğlu, Lefkoşa’da kayıt dışılığın en büyük sorunlardan biri haline geldiğini savunarak, göreve gelmeleri halinde, tüm kayıt dışılıklara son vereceklerini söyledi. Lokmacı’dan gelen turistlere Lefkoşa’yı gezdirmek ve esnafla buluşturmak yönünde projeleri olduğunu da açıklayan Hüdaoğlu, “Her çağdaş kentte olan bu proje, 55 yıllık uluslararası kimliği olan Lefkoşa Türk Belediyesi’nde niye olmasın” dedi.
TDP’den yapılan açıklamaya göre, TDP LTB Başkan adayı Suphi Hüdaoğlu, TDP Genel Sekreteri Cemal Özyiğit, Lefkoşa İlçe Başkanı Memduh Çeto, Ekonomi Komitesi Başkanı Özgün Kutalmış ve Hukuk Komitesi Başkanı Barış Mamalı’dan oluşan bir heyetle K. T. Esnaf ve Zanaatkarlar Odasını ziyaret ederek, Başkan Hürrem Tulga ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüştü. 
Hüdaoğlu, Lokmacı’dan gelen turistlere Lefkoşa’yı gezdirmek ve esnafla buluşturmak yönünde projeleri olduğunu da belirterek, “Esnafa gelir getirecek ciddi projemiz var” dedi. Lokmacıdan gelen turistlerin dar bir bölgede sınırlı kaldıklarını, onlara yönelik şehir turları ve Lefkoşa’nın tüm bölgelerindeki esnafla buluşma turları planladıklarını söyleyen Hüdaoğlu, bu proje ile en az 24 LTB çalışanının da kendi ücretini çıkaracağını söyledi. 

 

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 985 defa okunmuştur