1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Eski sevgilisinin aracına saldırdı iddiası yargıda
Eski sevgilisinin aracına saldırdı iddiası yargıda

Eski sevgilisinin aracına saldırdı iddiası yargıda

Eski sevgilisinin yolunu keserek arabanın ön camını kırdığı iddia edilen zanlı Ş.S, dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı…

A+A-

Gamze BAYKUR

Mağusa’da ayrıldığı sevgilisi R.K’nin yönetimindeki KU 486 plakalı araca kendi aracı ile çarparak durduran ve akabinde R.K’nin  aracının ön camını kıran zanlı Ş.S tutuklandı. “Kasti hasar” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı, tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

İlk defası değil…

Meselenin tahkikat memuru İbrahim Çangaroğlu, zanlının 16 Ocak tarihinde İsmet İnönü Bulvarı üzerinde kullanımındaki LT 834 plakalı araç ile eski sevgilisi R.K’nin yönetimindeki KU 486 plakalı aracın sağ yan kısmına çarpıp durmasını sağladığını açıkladı. Çangaroğlu, akabinde zanlının, müşteki R.K’nin aracının ön camını kırarak 6 bin TL’lik kasti hasar verdiğini söyleyerek, zanlının daha önce de muhtelif tarihlerde müştekiye yönelik, aracına ve evine kasti hasar ve darp suçlarını işlediğini belirtti. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Çangaroğlu, zanlının uygun bir teminata bağlanarak serbest bırakılmasını talep etti.

Serbest bırakıldı…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Ş.S’nin kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak KKTC dışına çıkışının men edilmesine, 3 bin TL nakdi teminat ödemesine, 1 KKTC vatandaşının 50 bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesine ve haftada bir gün en yakın polis karakoluna giderek ispatı vücutta bulunmasına emir verdi. Toroslu, ayrıca zanlının teminat şartlarını yerine getirememesi halinde 1 ayı geçmemek şartıyla hükümsüz tutuklu olarak cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Bu haber toplam 1920 defa okunmuştur