1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Eski sendikacı için ‘cinsel saldırı’ şikayeti
Eski sendikacı için ‘cinsel saldırı’ şikayeti

Eski sendikacı için ‘cinsel saldırı’ şikayeti

Hisarköy’de önceki gün 16 yaşındaki bir kız çocuğuna “cinsel saldırıda” bulunulduğu iddia edildi, olayla ilgili eski sendikacı Ç.C.,  şikayet üzerine mahkemeye çıkarıldı.

A+A-

Didem Menteş

Hisarköy’de önceki gün 16 yaşındaki bir kız çocuğuna “cinsel saldırıda” bulunulduğu iddia edildi, olayla ilgili eski sendikacı Ç.C.,  şikayet üzerine mahkemeye çıkarıldı.

9 Mart günü saat 16:00 raddelerinde Çamlıbel’de sakin zanlı Ç.C.’nin, televizyon tamiri için gittiği evde, genç kızı üç kez elinden öptüğü, belinden sararak kendisine çekmek suretiyle dudağından öpmeye teşebbüs ettiği iddia edildi. Ailenin söz konusu iddiası ve şikayeti üzerine tutuklanan zanlı Ç.C bu sabah Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. Kelepçesiz vaziyette Mahkemeye getirilen zanlı Ç.C., ‘cinsel saldırı’ suçlamasıyla ilgili olarak, davaları görüşülünceye dek teminat şartlarıyla serbest bırakıldı.

‘Cinsel saldırı’ suçlaması!


Ceza Davaları Yargıcı Mesut Mesutoğlu huzurunda görüşülen davada, İddia Makamı’nda Başsavcılık adına Savcı Emine Taşkın ve zanlı avukatı mahkemede hazır bulundu. Savcı Taşkın, meseleyle ilgili olarak Çamlıbel Polis Karakolu’nda görevli Hakan Taşkıran’ı mahkemeye tanık olarak dinletti. Taşkıran, mahkemede yeminli şahadet vererek, olayla ilgili olguları aktardı.  

Taşkıran, 9 Mart’ta saat 16:00’da zanlının Hisarköy’de bir televizyon tamiri için gittiği evde, evin 16 yaşındaki kızın üç kez elinden öptüğü, belinden sararak kendisine çekmek suretiyle de dudağından öpmeye teşebbüs ettiğini açıkladı.

Aile şikayetçi oldu!

Olayın ardından genç kızın annesini arayarak, olayı anlattığını aktaran Taşkıran, daha sonra ailenin polisi telefonla arayarak şikayetçi ve zanlı Ç.C’nin tutuklandığını kaydetti. Taşkıran, zanlı ile ilgili soruşturmanın tamamlandığını, zanlının aile ile herhangi bir husumeti bulunmadığını belirterek, zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Zanlı C.Ç’de herhangi bir itirazda bulunmayarak, teminat şartlarını karşılamaya hazır olduklarını beyan etti.

Teminat şartlarıyla serbest

Yargıç Mesut Mesutoğlu da huzurunda yapılan tüm beyanları değerlendirerek, zanlı Ç.C.’nin yurtdışına çıkışının yasaklanıp, tüm seyahat ve pasaport belgelerini polise teslim etmesine direktif verdi. Ayrıca zanlının 5 bin TL nakit, KKTC vatandaşı bir kişinin imzalayacağı 100 bin TL’lik kefalet ve 50 bin TL’lik de şahsi kefalet senedi imzalamasını uygun gören Yargıç,  zanlının haftada 3 gün en yakın polis karakoluna giderek ispat-ı vücut yapması şartıyla serbest kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 4756 defa okunmuştur
Etiketler : ,