“Eski Lefke ruhunu geri getireceğiz”

“Eski Lefke ruhunu geri getireceğiz”

Lefke’nin golcü oyuncusu Burak Koçar, YENİDÜZEN’e konuşarak bu sezon çok iyi bir Lefke olacağını belirtti

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Lefke’nin golcü oyuncusu Burak Koçar, hazırlık dönemini ve bu sezonki hedeflerini YENİDÜZEN’e anlattı. Golcü oyuncu, bu sezon başarılı olmak istediklerini ve eski Lefke ruhunu geri getirme hedefinde olduklarını ifade etti.

 

Koçar: “Genç oyunculara önem verilmesi güzel”

Burak Koçar, teknik direktör Haldun Oktay ve ekibinin geçen sezonun sonundan bu yana genç oyunculara önem verdiğini hatırlatarak, takımda yer alan genç oyuncuların fazla olduğunu söyledi. Bir futbol takımının altyapısının zengin olmasının önemine vurgu yapan Koçar, genç oyuncuların kısa süre içerisinde tecrübeleneceğini ve takıma daha fazla katkı yapacaklarını ifade etti. Golcü oyuncu, genç oyunculara bu kadar şans verilmesinin son derece güzel bir durum olduğunu sözlerine ekledi.

 

“Rakiplerimiz, Karadağ’da oynadığını farketmeli…”

Lefke’nin son yıllarda başarıya aç olduğunu aktaran Burak Koçar, bu sezon temel hedeflerinin başarıyı yakalamak olduğunu söyledi. Koçar; “Bu sezon koşan, mücadele eden, birlik beraberlik icinde savaşan bir takım olmak istiyoruz. Bunun yakalanabilmesi için hocalarımızın verdiği emeği boşa çıkamayacağız. Ligin en genç takımlarından biri olduğumuzu biliyoruz. İyi oyunculardan kurulu bir takımız, yabancı oyuncularda da yanılmazsak daha da iyi olacağız. Rakiplerimizi Karadağ’da oynadıklarını farketmelidir. Hedefimiz, gene o eski Lefke ruhunu yakalayıp sahaya yantmak, bunun sonucunda da başarılı olmaktır” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1903 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.