1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Eski çalışan aranıyor!
Eski çalışan aranıyor!

Eski çalışan aranıyor!

Lefkoşa’da Marmara Kebap isimli işyerinde önce bilgisayar ve hesapların olduğu ajandalar Çalındı, ,ardından da kundaklandı.

A+A-

Lefkoşa’da faaliyet gösteren Marmara Kebap isimli işyerinden dün sabahın ilk ışıklarında önce dizüstü bilgisayar ile içerisinde hesapların bulunduğu 3 adet ajanda çalındı, ardından da kundaklandı.

Çalışanlardan elde edilen bilgiye göre, polis tarafından aranan kişi, işyerinde uzun süredir çalışıyordu.

Eski çalışanın, olay öncesinde işyerine gelerek akşam yemeği yediği, ardından da ustası ile sohbet ederek oradan ayrıldığı belirtildi.

Sabaha karşı 03.00 sıralarında yeniden işyerine gelen kişinin, yazar kasanın olduğu masada bulunan dizüstü bilgisayar ile 3 adet ajandayı aldığı, sonrasında da yanında getirdiği yanıcı spreyi önce bu alana, sonrasında da paspasa sıkarak ateşe verdiği güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Söz konusu kişinin mesai saatlerine uymaması nedeniyle zaman zaman sorun yaşadığı da öğrenildi.

 

Polis: “Hırsızlık, dükkan açma ve kundaklama” olarak duyurdu

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre olay, dün saat 03.00 sıralarında yaşandı.

Marmara Bölgesi 4. Sokakta faaliyet gösteren Marmara Kebap isimli işyerinin mutfak kapısı muhtemelen anahtar yardımı ile açılarak içeriye giren meçhul erkek bir şahıs,  bir adet dizüstü bilgisayar ve içerisinde hesapların olduğu üç adet ajandayı çaldı.

Ardından beraberinde getirdiği yanıcı spreyi paspas üzerine sıkıp ateşe vermek suretiyle iş yerini kundakladı.

Masa, sandalye ve reklam tabelası zarar gördü…

Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken,  olay sonrasında 2 adet plastik masa, 1 adet plastik sandalye, reklam tabelası ve güneşlik tente yanarak zarar gördü.

 

marmara-kebap-1.jpg

marmara-kebap-2.jpg

marmara-kebap-3.jpg

 

Bu haber toplam 2624 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler