1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Eski atletlerden yeni dernek
Eski atletlerden yeni dernek

Eski atletlerden yeni dernek

KKTC Masterler Derneği Tüzüğü ve geçici yönetim kurulu listesi dün Lefkoşa Kaymakamlığı’na teslim edildi

A+A-

Ülkede master olarak spor hayatlarını sürdüren eski atletler, faaliyetlerini daha sağlıklı sürdürebilmek adına dernek kurmak için çalışma başlattı. Uzun bir süreden beridir çalışmalarını sürdüren master atletler, hazırladıkları KKTC Masterler Derneği Tüzüğü’nü ve geçici yönetim kurulu listesini dün Lefkoşa Kaymakamlığı’na teslim etti.

KKTC Atletizm Federasyonu eski başkanlarından olan Lefkoşa Kaymakamı Alkan Değirmencioğlu, kurulan derneğin atletizm sporuna büyük katkı yapacağını belirtti ve emeği geçen herkese teşekkür etti.  

Çetinkaya: Bir çatı altında toplanıyoruz
Spor hayatını master atlet olarak sürdüren Şenlik Çetinkaya, ülkede geçmişi çok başarılı atletler olduğunu ve bu spordan uzaklaştıklarını belirterek, “Amacımız tüm master atletleri ve bu spordan uzak kalan arkadaşlarımızı bir çatı altında toplayıp, spor yapmaktır” dedir.
KKTC Masterler Derneği’ni kurmak için uzun bir süreden beridir çalıştıklarını söyleyen Çetinkaya, son aşamaya geldiklerini ve önümüzdeki süreçte derneğin resmileşeceğini söyledi

Geçici Yönetim Kurulu
KKTC Masterler Derneği Geçici Yönetim Kurulu şöyle: Şenlik Çetinkaya, Kamil Kolcu, Cemal İneci, Reşat Oğuz, Ömer Yalçıner, Cevdet Tınazcı, Emine Yarkın, Serkan Benzinci, Ayten Benli, Aysın Öztırak, Ersoy Çetinkaya

Bu haber toplam 1229 defa okunmuştur