1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Eşinin burnunu kıran ZANLI SERBEST
Eşinin burnunu kıran ZANLI SERBEST

Eşinin burnunu kıran ZANLI SERBEST

Lefkoşa’da eşiyle birlikte misafirliğe giden, misafirlik esnasında sözünü kestiği gerekçesiyle karısına yumruk ve tokat vurarak burnunu kıran zanlı M.Ö, teminata bağlanarak serbest bırakıldı.

A+A-

Lefkoşa’da eşiyle  birlikte misafirliğe giden, misafirlik esnasında sözünü kestiği gerekçesiyle karısına yumruk ve tokat vurarak burnunu kıran zanlı M.Ö, teminata bağlanarak serbest bırakıldı.
Dün sabah Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Pınar Beyoğlu huzurunda görüşülen davada, iddia makamı, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Mustafa Mahan’ı mahkemeye tanık olarak dinletti.

“Burnunu kırdı”

Polis memuru Mahan, mahkemede yeminli şahadet vererek olayla ilgili bulguları aktardı.
Mahan, zanlı M.Ö’un, “Vahim zarar” ve “Ciddi darp” suçlarından methaldar olduğunu söyledi.
Mahan, zanlı M.Ö’un, 9 Temmuz’da misafirlik amacıyla gittikleri Lefkoşa’daki bir evde, söz konusu ikametgah içerisinde karısının sözünü kesip kendisine müdahale ettiği gerekçesiyle suratına tokat ve yumruk vurarak, burnunun kırılmasına neden olduğunu söyledi.
Zanlının aynı gün şikayet üzerine tutuklandığını ve verdiği gönüllü ifade de suçunu kabul ettiğini söyleyen Mahan, zanlı aleyhinde yürütülen soruşturmanın tamamlandığını, zanlının KKTC’de çalışma izni ile 10 yıldır yaşadığını söyledi.

“Çok gerildim, vurdum”

Mahan, zanlı aleyhine yürütülen soruşturmanın tamamlandığını ifade ederek, davaları görüşülene kadar uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.
Polisin vermiş olduğu ifadenin ardından mahkemede söz alan zanlı, “Ben şeker hastasıyım. Biran çok gerildim ve vurdum, çok üzgünüm. Karımın ifadesine mahkemenin yeniden başvurmasını istiyorum.”dedi.
Verilen şahadet ve beyanın ardından Yargıç Pınar Beyoğlu, zanlının davaları görüşülene kadar yurt dışına çıkışlarının yasaklanmasını, haftada bir gün en yakın polis karakoluna ıspatı vücut yapmasını ve KKTC vatandaşı bir kefilin 50 bin TL değerinde kefalet senedi imza etmesi şartıyla serbest kalmasını emir verdi. YD

Bu haber toplam 2272 defa okunmuştur