1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Eşini ‘öldürmekle’ tehdit etti
Eşini ‘öldürmekle’ tehdit etti

Eşini ‘öldürmekle’ tehdit etti

Eşinin kendisini aldattığı iddiası ile telefonda arayarak ölümle tehdit eden H.Y., davaları görüşülünceye kadar teminatla serbest kaldı.

A+A-

Lefkoşa’da meydana gelen ‘Şiddet kullanma tehdidi’ ve ‘kanunsuz bıçak taşıma’ suçu ile ilgili olarak tutuklanan zanlı H.Y., mahkeme huzuruna çıkarılır.

Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Erkan Çelik, olguları aktardı.

Polis, zanlının 19 Ekim tarihinde eşinin kendisini aldattığı gerekçesiyle telefonda arayıp, küfür ederek, “Ya sen ölecen ya S.” diyerek şiddet kullanma tehdidinde bulunduğunu anlattı.

Polis, alınan şikâyet üzerine zanlıyı aradığını ve zanlının telefonda kendisine “Bıçağı aldım geldim. Hepsini öldürecem” dediğini belirtti. Polis, zanlının ayni gün tespit edildiğini ve arabasında olan bıçağın emare alındığını söyledi. Polis, mesele ile ilgili başlatılan tahkikatın tamamlandığını belirterek, zanlının davaları görülünceye dek uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Yargıç Temay Sağer zanlının yurtdışına çıkışını yasaklayarak, haftada 1 gün polise ispat-ı vücutta bulunması, KKTC’de muteber 2 kefilin 75’er bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması, 5 bin TL nakdi teminat yatırması ve ikamet adresinden izinsiz ayrılmaması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi. 

Bu haber toplam 1690 defa okunmuştur