1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Esin Sonay Yenicami’de
Esin Sonay Yenicami’de

Esin Sonay Yenicami’de

Yenicami, son iki sezonun gol kralı Esin Sonay’ı kiralık olarak renklerine bağladı

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig’in son şampiyonu Yenicami transferde bombayı patlattı. Siyah beyazlılar bonservisi Çetinkaya’da bulunan son iki sezonun gol kralı Esin Sonay’ı kadrosuna kattı. Golcü futbolcuya dün Yenicami Kulüp Binası’nda imza töreni düzenlendi ve Esin Sonay kendisini Yenicami’ye bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Esin, ayağının tozuyla Yenicami’nin dün yaptığı idmana da katıldı.

Son iki sezonun gol kralı
Geçtiğimiz sezonki kadrodan Tansel Ekingen, İbrahim Çıdamlı ve Ali Duvarcı ile anlaşamayan siyah beyazlılar kadrosuna Esin Sonay’ı katarak bu sezonki ilk transferini gerçekleştirmiş oldu. Gerçekleşen imza töreninde açıklamalarda bulunan yönetim kurulu üyesi Enver Kahveciler, Esin Sonay’ı kadrolarına kattıkları için mutlu olduklarını kaydetti.

İlk önce Çetinkaya, sonra Esin Sonay
Golcü futbolcuyu transfer etmeden önce ilk etapta kulübü Çetinkaya ile temasa geçtiklerini ve sarı kırmızılılarla her konuda anlaştıklarını kaydeden Kahveciler, ardından Esin Sonay’la görüştüklerini ve oyuncuyu siyah beyazlı renklere bağladıklarını kaydetti.

Yerli transfer yok
Daha sonra konuşan Asbaşkan Gökhan Necipoğlu da Yenicami’nin iyi olan kadrosuna Esin’i de kattıklarını ve kadroyu güçlendirdiklerini söyleyerek, İbrahim Çıdamlı ve Tansel Ekingen ile de görüşüp bu oyuncuları kadroda tutmaya çalışacaklarını söyledi. Necipoğlu ayrıca başka transfer yapmayı düşünmediklerini, fakat Peter Olayinka’nın durumuna göre bir yabancı transferi yapılabileceğini kaydetti.

Yenicami’ye resmi bir teklif yok
Necipoğlu ve Kahveciler, Yenicami futbolcularına gelen bir teklif olmadığını belirterek, futbolcuları hakkında basında transfer dedikoduları dolaştığını fakat kendilerine henüz resmi bir teklifin ulaşmadığını söyledi. İkili ayrıca oyuncularını transfer etmek isteyen kulüplerin öncelikle kendileri ile temasa geçmesi gerektiğini de söyledi.

Bu haber toplam 1989 defa okunmuştur