1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Eserler televizyon kanallarında yayınlanacak
Eserler televizyon kanallarında yayınlanacak

Eserler televizyon kanallarında yayınlanacak

İş Sağlığı ve Güvenliği konulu Kamu Spotu Film Yarışması’na başvurular sona erdi

A+A-


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından, ülkemizde ve dünyada büyük önemi olan iş sağlığı ve güvenliği konularında kamuoyunda  farkındalık yaratılması amacıyla düzenlenen “İş Sağlığı ve Güvenliği” temalı Kamu Spotu Film yarışması’na başvuru süresi 16 Ocak 2015 tarihi itibariyle  sona erdi.

Kamu Spotu Film  Yarışması’na 43 eser başvurdu.

Katılımcıların eserlerini Çalışma Dairesi Müdürlüğü’ne teslim etmesiyle, 16 Ocak 2015  Cuma günü tamamlanan başvuru sürecinin ardından  eserler, Jüri  tarafından ön değerlendirmeye tabi tutulacak.

Jüri,  22 Ocak 2015 Perşembe günü toplanacak

Yarışmaya başvuran eserler,  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından oluşturan  jüri  tarafından 22 Ocak 2015 Perşembe günü, Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi Turuncu Salon’da  değerlendirilecek.

İş Sağlığı ve Güvenliği Kamu Spotu Film  Yarışması’na katılan eserler,  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müsteşarı İsmet Lisaniler, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları Birliği’nden İSG Uzmanı Umut Kurşun,  Doğu Akdeniz Üniversitesi’nden  Yrd. Doç.Dr. Yetin Arslan,  Girne Amerikan Üniversitesi’nden   Doç.Dr. Elif Asude Tunca , Lefke Avrupa Üniversitesi’nden Levent Dumanlı,  Orta Doğu Teknik Üniversitesi ‘nden Seyhan Özmenek,  Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nden  Yrd. Doç.Dr. Birsel Matara ve Yakın Doğu Üniversitesi’nden Doç.Dr. Fevzi Kasap’ın yer aldığı  jüride en iyi olabilmek için yarışacak. Ünlü Kıbrıslı Türk Yönetmen Derviş Zaim de yarışma jürisinde  yer alacak.
Yarışmanın birincisi 5000, ikincisi  3000, üçüncüsü  ise 2000  TL tutarında para  ödülü kazanacak. Jüri tarafından  ödüle layık görülen eserler, yerel televizyon kanallarında “Kamu Spotu” olarak yayınlanacak.

Bu haber toplam 1389 defa okunmuştur