Esentepe ilk galibiyetini istiyor

Esentepe ilk galibiyetini istiyor

K-Pet Süper Lig'in yeni ekibi galibiyet peşinde.

A+A-

Halit DAĞ

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Esentepe teknik direktörü Davut Kansu karşılaşacakları Girne Halk Evi mücadelesi öncesi Yenidüzen'e açıklamalarda bulundu.

Kansu, ilk hafta Lefke karşısında verilen mücadele ve kazanılan 1 puan ve 2. hafta Gençlik Gücü karşısında yeteri kadar verilmeyen mücadeleden ötürü alınan kötü sonucun ardından bu hafta her 2 maçtan alınan dersler neticesinde hazırlıklarını yaptıklarını söyledi.

 

Kansu: “Pabucun ne kadar pahalı olduğunu gördük”

Girne Halk Evi maçına son gün yapılan Mehmet Çil ve Mahmut Amasyalı transferleri ile 4 antrenmanla hazırlanacaklarını ifade eden Kansu, özellikle son oynadığımız Gençlik Gücü maçındaki skor ve oyun neticesinde Süper Ligde 'Pabucun ne kadar pahalı olduğunu' gördüklerini ve neler yapılması gerektiğini oyunculara aktararak çalışmalarını tamamladıklarını belirtti.

 

“İlk galibiyetimizi istiyoruz”

Bu maçta oyuncularımın öncelikle gerekli mücadeleyi göstererek karşımıza çok moralli çıkacak olan Girne Halk Evi önünde maçı kazanıp Süper Lig’deki ilk maçımızı kazanmak istiyoruz” diyen Kansu, Cumartesi günkü maçta rakiplerine başarılar dilerken centilmence ve seyircilerin keyif alacağı bir maç dilediğini söyledi.

Bu haber toplam 1721 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.