Ertaç süresiz kadro dışı

Ertaç süresiz kadro dışı

Girne Halk Evi’nde Ertaç Taşkıran süresiz kadro dışı bırakıldı.

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Girne Halk Evi’nde Ertaç Taşkıran süresiz kadro dışı bırakıldı. Ertaç’ın kulüp bulması halinde takımdan ayrılmasının da önünün açıldığı öğrenildi. Bir süredir olumsuz hal ve hareketleriyle beraber, önceki gün Karşıyaka ile oynanan hazırlık maçında sergilediği tavırların ardından bir toplantı yapılan Taşkıran’ın daha sonra kadro dışı kalması kararı üretildi.

 

Hal ve hareketleri nedeni ile kadro dışı bırakıldı

Geçtiğimiz gün gerçekleşen Girne Halk Evi basın toplantısında yeni transferlerle birlikte Ertaç Taşkıran da yer almış, kulüp başkanı Veli Esendağlı Ertaç’ın takımdan ayrılacağı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtmişti. Taşkıran’ın bir süredir sergilediği olumsuz hal ve hareketler, önceki gün oynanan Karşıyaka maçında da devam edince futbolcu dün teknik heyet ve bazı yöneticiler tarafından toplantıya çağrıldı. Bu toplantıda Ertaç’a onu takımda görmek istedikleri ve takıma tecrübesi ile yardım etmesinin istendiği iletildi. Ancak oyuncunun sergilediği tavır ve üslup sonrasında yaşanan gelişme kulüp başkanı Veli Esendağlı’ya iletildi. Son karar olarak da Ertaç’ın süresiz kadro dışı bırakılması yönünde oldu. Ertaç’ın kulüp bulması halinde takımdan ayrılmasına da yeşil ışık yakıldı.

 

9 gol kaydetti

Ertaç sezon başında Cihangir’e transfer olmuş, ancak daha sonra yaşanan anlaşmazlık nedeniyle futbolu bıraktığını açıklamıştı. Bu noktada devreye giren Girne Halk Evi Ertaç’ı ikna ederek kadrosuna dahil etmişti. Ligin ilk devresinde Ertaç toplamda 18 gol atan takımı adına 9 gol kaydetti.

Bu haber toplam 2057 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.