1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Eroğlu, “Kutlu Doğum Haftası” etkinliklerine katıldı.
Eroğlu, “Kutlu Doğum Haftası” etkinliklerine katıldı.

Eroğlu, “Kutlu Doğum Haftası” etkinliklerine katıldı.

Eroğlu, dün sırasıyla Ergenekon, Pınarlı, Kurudere ve Mormenekşe’yi ziyaret etti. Derviş Eroğu ayrıca Haspolat’ta düzenlenen “Kutlu Doğum Haftası” etkinliklerine katıldı.

A+A-

Cumhurbaşkanı ve Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Dr. Derviş Eroğlu, görev süresi içinde Kıbrıs Türk halkının haklarının korunması ile bir antlaşma yönünde önemli gelişmeler kaydedildiğini belirterek, bunları bir sonuca bağlamak için halktan yeniden destek istedi.

Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre Eroğlu, dün sırasıyla Ergenekon, Pınarlı, Kurudere ve Mormenekşe’yi ziyaret etti. Derviş Eroğu ayrıca Haspolat’ta düzenlenen “Kutlu Doğum Haftası” etkinliklerine katıldı.

Cumhurbaşkanı Eroğlu’na ziyaretleri sırasında Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı, DP-UG Genel Sekreteri, Lefkoşa Milletvekili Hasan Taçoy, Ana Muhalefet UBP Genel Sekreteri ve Gazimağusa Milletvekili Sunat Atun, UBP Gazimağusa Milletvekilleri Dursun Oğuz, Dr. Ahmet Kaşif, Erdal Özcenk, DP-UG Gazimağusa Milletvekili Fikri Ataoğlu, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter ve UBP Gazimağusa İlçe Başkanı Resmiye Canaltay eşlik etti.

Öte yandan  Eroğlu, bugün Haspolat’ta düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine de katıldı.

Eroğlu’nun seçim ofisinden verilen bilgiye göre, Eroğlu etkinlikte yaptığı konuşmada, ülkedeki birlik ve beraberliğin korunması çağrısında bulundu.

Eroğlu, “Bu topraklardaki varlığımızı da dinimizle, dilimize devam ettireceğiz” diye konuştu.


(tak)

Bu haber toplam 1566 defa okunmuştur