1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Erkek çocuğa cinsel istismar iddiası!
Erkek çocuğa cinsel istismar iddiası!

Erkek çocuğa cinsel istismar iddiası!

Bafra’da 2014 yılı Ağustos ve Eylül ayları içerisinde 8 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 19 yaşındaki S.Y gözaltına alındı. “Çocuklara karşı cinsel istismar” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı, 3 gün

A+A-

 

Gamze BAYKUR

Bafra’da 2014 yılı Ağustos ve Eylül ayları içerisinde 8 yaşındaki erkek çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 19 yaşındaki S.Y gözaltına alındı. “Çocuklara karşı cinsel istismar” suçlamasıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı, 3 gün süreyle poliste tutuklu kalacak.

Olay, müştekinin uğradığı istismarı arkadaşına anlatmasıyla ortaya çıktı…
Meselenin tahkikat memuru Polis Çavuşu Erdal Dal, zanlı S.Y’nin 2014 yılı Ağustos ve Eylül ayları içerisinde Bafra’da  çocuğu istismar ettiği belirtildi. Olayın bir hafta önce 8 yaşındaki çocuğun oyun oynamak için arkadaşına gittiğini ve başından geçenleri arkadaşına anlatmasıyla meydana çıktığını belirten Dal, olayın 26 Ekim tarihinde polisin bilgisine geldiğini açıkladı. Zanlının ayni gün tespit edilerek tutuklandığını söyleyen Dal, zanlının suçunu kabul ettiğini belirtti. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Dal, zanlının cezai sorumluluğu ile ilgili olarak Barış Sinir ve Ruh Hastalıkları Hastanesine götürülüp doktor kontrolünden geçirileceğini söyleyerek, zanlının 3 gün süreyle poliste kalmasını talep etti.

Tutuklu kalacak…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlının tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1999 defa okunmuştur