1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Erhürman'dan Maraş açıklaması: "Doğru değil"
Erhürman'dan Maraş açıklaması: "Doğru değil"

Erhürman'dan Maraş açıklaması: "Doğru değil"

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Tufan Erhürman, bugün Maraş için gerçekleşen toplantıda Cumhurbaşkanı Akıncı ve hükümet dışındaki diğer siyasi partilerin toplantıda olmayışını eleştirdi.

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Tufan Erhürman, bugün Maraş için gerçekleşen toplantıda Cumhurbaşkanı Akıncı ve hükümet dışındaki diğer siyasi partilerin toplantıda olmayışını eleştirdi. Erhürman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Bu durumun demokratik teamüller açısından doğru ve kabul edilebilir olmadığını anlatmak için başka söze gerek yoktur herhalde!" ifadelerini kullandı.

Erhürman'ın yaptığı paylaşım şu şekilde;

"Cumhurbaşkanlığı seçimlerine gidiyoruz. Tam da bu dönemde, Cumhurbaşkanlığı’nın görev ve yetki alanını ilgilendirmediği herhalde iddia edilemeyecek olan “Kapalı Maraş” konusunda, Türkiye Cumhuriyeti devlet ve hükumet yetkililerinin de katılımıyla bir toplantı düzenleniyor. Toplantıda Başbakan’ın ve Başbakan Yardımcısı’nın konuşmaları varken Cumhurbaşkanı’nın konuşması olmadığı gibi, iktidara mensup bir milletvekili dışında siyasi partilerin de herhangi bir temsiliyeti yok. Bu durumun demokratik teamüller açısından doğru ve kabul edilebilir olmadığını anlatmak için başka söze gerek yoktur herhalde!"

Bu haber toplam 4320 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
İlgili Haberler