1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Erhürman'dan hükûmete sert sözler
Erhürman'dan hükûmete sert sözler

Erhürman'dan hükûmete sert sözler

"Bu hükûmet bitmiştir, tarihin copluğuna gitmiştir. Konuşurken yüzünüze bile bakmak istemiyorum"

A+A-

 

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, “Gerçekten tahammül sınırlarının zorlandığı günler yaşıyoruz” diyerek Meclis Kürsüsü’nden 13 aydır Azınlık Hükümeti’nin ülkede yaptıklarını saydı.

Yapılanların ‘Gelecek hırsızlığı’nın parçaları olduğuna vurgu yapan Erhürman, Hükümet’in bu yaptıklarının mahkemeden de ara emirleri ile döndüğünün altını çizdi.

“Bu Hükümet’in Bakanlar Kurulu’ndaki arkadaşlarından ‘haberimiz yok’ diye mesajlar ulaştı, milletvekillerinden ‘biz artık bu işte yokuz’ diye mesajlar ulaştı.

Ama artık mesaj zamanı kapandı. Geleceğinizi, çocuklarınızı düşünüyorsanız sesinizi çıkarma zamanıdır. Ben inanıyorum ki UBP- DP sıralarında bizim ki bu yapılanları midesi kaldırmayanlar vardı. Hukuk bu hükümeti yönetenlere LÜKS geliyor. Hukuk üstünüze bol geliyor… Üzerinizden düşüyor…

1 tek kişi için yaptığınız birçok işlem var. Mahkemeye gittiği anda düşecek işlemler. Esas önemli olan sizin hicap duymadan bunları yapmanız.

Bu hükümet bitmiştir, tarihin çöplüğüne gitmiştir. Hiçbir şekilde tahammülümüzü zorlama hakkınız yok. Yüzünüze bile bakmak istemiyorum.

Daha da çıkıp bu kürsüden bunlara cevap vermeye mi tevessül edeceksiniz?

Yüzünüze bakacak halimiz kalmadı. Sakın bu kürsüden kalkıp da bu işi kamu yararına yaptık demeyin, ufak da milliyetçilik sosu serpiştirmeye çalışmayın.

Çıkın bu kürsüye bu işi geri aldık deyin.

27 milletvekili arkadaşıma çağrımdır, ‘buna ortak olmayın’.”

 

Maliye Bakanı Serdar Denktaş oğluna üniversite kurmak için arazi ve izin verilmesini yorumladı: Her üniversiteye verildiği gibi bir şirkete daha verildi. Hibe yoktur, kiradır.

 

Bu haber toplam 3114 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,
İlgili Haberler