1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Erhürman, ekonomik protokol için Ankara'da
Erhürman, ekonomik protokol için Ankara'da

Erhürman, ekonomik protokol için Ankara'da

Başbakan Tufan Erhürman, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımıcısı Fuat Oktay ile görüştü. Görüşme yaklaşık bir saat sürdü. 

A+A-

SAAT: 14.00

Başbakan Tufan Erhürman, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımıcısı Fuat Oktay ile görüştü. Görüşme yaklaşık bir saat sürdü. 
Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde yer alan yemekli toplantıda, Ekonomik ve Mali İşbirliği Protokolü ele alındı.
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Başbakan Erhürman'ı Külliye'ye gelişinde törenle karşıladı. 
Başbakan Erhürman'a Oktay ve heyeti ile görüşmesinde Başbakanlık Müsteşarı Berkan Tokar, KKTC Ankara Büyükelçisi Kemal Köprülü, Özel Kalem Müdürü Mustafa Ergüven eşlik etti.

 


Başbakan Tufan Erhürman, Ankara'ya günübirlik çalışma ziyareti yapıyor.

Başbakan Erhürman, Ankara'da Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile Ekonomik ve Mali İşbirliği Protokolünü görüşeceği bildirildi.

Erhürman'ın Türkiye Cumhuriyeti Yüksek Öğrenim Kurumu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç ile bir araya geleceği açıklandı.

Başbakan Erhürman, ayrıca Kıbrıs gazilerine milli mücadele madalyalarının dağıtımı yapılacağı bir törene de katılacak.

Bu sabah Ada'dan ayrılan Erhürman'ı Ercan'dan Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Erkut Şahali uğurladı,  Ankara'da ise  KKTC Ankara Büyükelçisisi Kemal Köprülü karşıladı.

Başbakanlıktan açıklanan ziyaret programına göre; Ekonomik ve Mali İşbirliği Protokolü görüşmeleri çerçevesinde Oktay ile görüşecek Erhürman ilk olarak KKTC Ankara Büyükelçiliğini ziyaret edecek.

Erhürman, Türkiye saatiyle 12.45'te Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığında Fuat Oktay ve heyeti ile yemekli toplantı yapacak.

Toplantıda Ekonomik ve Mali İşbirliği Protokolü görüşülecek.

Başbakan Erhürman ardından saat 14.00'de Kıbrıs gazilerine milli mücadele madalyalarının dağıtımı yapılacağı bir törene katılacak.

Erhürman, saat 17.00'de ise KKTC Ankara Büyükelçiliğinde YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç ile görüşecek.

Başbakan Erhürman’a, Ankara'da Başbakanlık Müsteşarı Berkan Tokar ve Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Mustafa Ergüven eşlik ediyor.

Erhürman ve beraberindeki heyet,in bu akşam akşam saat 20.25’te yurda geri dönmesi bekleniyor.

 

 

Bu haber toplam 2122 defa okunmuştur