1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. ERHÜRMAN: BU GİRİŞİMLER UMUT VERİCİ
ERHÜRMAN: BU GİRİŞİMLER UMUT VERİCİ

ERHÜRMAN: BU GİRİŞİMLER UMUT VERİCİ

Genel Başkan Tufan Erhürman ve beraberindeki heyet, Lefkoşa Metehan’da O-Live Organic Marketplace and Boutique Cafe’yi ziyaret ederek, ürünler ve üretim hakkında bilgi aldı.

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi’nin (CTP) “üreten yok olmaz” belgisiyle üretici ve genç girişimcilere yönelik ziyaretleri sürüyor.

Genel Başkan Tufan Erhürman ve beraberindeki heyet, Lefkoşa Metehan’da O-Live Organic Marketplace and Boutique Cafe’yi ziyaret ederek, ürünler ve üretim hakkında bilgi aldı.

Erhürman’a ziyaretinde, Merkez Yönetim Kurulu, kadın ve gençlik örgütü yöneticileri eşlik etti.

ORÇUN CANANOĞLU: “TÜKETİCİLER ARTIK BİLİNÇLİ”

Açıklamaya göre O-Live Organic Marketplace and Boutique Cafe Direktörü Orçun Cananoğlu, tüketicilerin artık eskisi gibi değil, bilinçli alışveriş yaptıklarını söyledi.

Cafe’ye gelen müşterilerin satılan tüm ürünler hakkında bilgi sahibi olduğunu belirten Cananoğlu, satışa sundukları tüm ürünlerin organik olduğunu kaydetti.

O-Live Organic Marketplace and Boutique Cafe Direktörü Orçun Cananoğlu’nun kardeşi Ogün Cananoğlu da, CTP heyetine, üretimini kendisinin yaptığı ve kısa bir süre sonra müşterilere sunacağı altı çeşit organik biranın üretim süreci ile ilgili bilgi verdi.

CTP’nin ülkedeki üretim ve üreticilere yönelik politikalarını yakından takip ettiğini belirten  Cananoğlu, “Üreten Yok Olmaz” projesinin başarılı şekilde ilerlediğini söyledi.

Cananoğlu, Kıbrıslı Türklerin kültürünü yaşatabilmeleri için devletin üretim yapmak isteyenlere destek vermesi gerektiğini ifade etti.

ERHÜRMAN: “BURADA GÖRDÜKLERİMİZ VE DUYDUKLARIMIZ HEYECAN VE UMUT VERİCİ”

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, ziyarette aldıkları bilgilerin son derece heyecan ve umut verici olduğunu söyledi.

Ülkenin dört bir yanındai üreticiler ve özellikle de genç girişimcilerin önemli işler yaptıklarını yerinde gördüklerini belirten Erhürman, Kıbrıs Türk halkının kısıtlı olanaklarla yaptıklarının “bizden bir şey olmaz” iddialarına en iyi yanıt olduğunu kaydetti.

Erhürman, şunları kaydetti:

“Ülkemizde çok sınırlı olanaklarla ısrarla organik üretim yapan, bu işe gönül vermiş insanlarımız var. Bu insanlarımızın ürettiklerini tüketiciyle buluşturmak son derece önemli. O-Live bu noktada son derece değerli bir işlevi üstlenmiş durumda. Kaldı ki sadece üretileni tüketiciyle buluşturmakla kalmıyor, doğrudan doğruya üretime geçiyor ve altı çeşit birayı çok kısa bir süre sonra halka sunmaya hazırlanıyor. Burada gördüklerimiz ve duyduklarımız gerçekten heyecan ve umut verici. Genç üretici ve girişimcilerimizin yaratıcılıkları ve vizyonları siyasete de örnek olmalı. Bu ülkede bugünkünden daha güzel bir geleceği kuracak olan bu yaratıcılık ve vizyondur.”

Bu haber toplam 2017 defa okunmuştur
Etiketler : ,