1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Erhürman adaylık başvurusunu yaptı
Erhürman adaylık başvurusunu yaptı

Erhürman adaylık başvurusunu yaptı

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Tufan Erhürman, Yüksek Seçim Kurulu'na giderek adaylık başvurusunu yaptı.

A+A-

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Tufan Erhürman Cumhurbaşkanlığı seçimi için adaylık başvurusunu Yüksek Seçim Kurulu’na yaptı.  Erhürman'a başvurusu sırasında CTP Genel Sekreteri Erdoğan Sorakın eşlik etti.  CTP Merkez Yürütme Kurulu, Milletvekilleri, Parti Meclisi üyeleri, belediye başkanları, CTP Kadın Örgütü ve CTP Gençlik Örgütü’nün oluşturduğu kalabalıkla başvuru için Yüksek Seçim Kurulu’na giden ve başvuru sonrasında basına açıklamalarda bulunan Erhürman, adaylık başvurusunun ülkeye hayırlı olmasını dileyerek, seçimin kolay bir dönemde yapılmadığını, korona virüs tehlikesi altında yapılacağını kaydetti.

Seçimlerin en azami önlemlerin alınarak yapılmasını dilediğini söyleyen Erhürman, seçim döneminde adayların birbiriyle uğraşacağı değil, Cumhurbaşkanlığı ile ilgili fikirlerin ve görüşlerin yarışacağı bir dönem yaşanmasını temenni etti ve “Aslolan demokrasi kültürüne zarar vermemektir” dedi.

 

“ALDIĞIMIZ İZLENİM İKİNCİ TURDA OLDUĞUMUZDUR”

Seçim sürecinde önemli olanın halka ulaşıp, neler yapmak istediklerini anlatmak olduğunu söyleyen Erhürman, “Onların ne yapmak istediğimizi anlatmak suretiyle kendi iradelerinin doğru yönde tecelli etmesi şansını tanımak için uğraşacağız. Ama şu anda biz kendimizi ikinci turda görüyoruz, daha önce de açıkladığımız gibi. Çok sayıda aday var, öyle ilk turda bitecek bir seçim gibi görülmüyor. Ama bizim yaptığımız çalışmalar ve sahadan aldığımız izlenim, bize ikinci turda olduğumuzu gösteriyor.  Bir kez daha halkımıza, ülkemize hayırlı olsun diyorum” dedi.

ehdv9g6xcaaan8i.jpeg

erhurman-ysk-basvurusu-(4).jpg

ehdv9gswaaevuoh-001.jpeg

erhurman-ysk-basvurusu-(7).jpg

 

 

Bu haber toplam 1793 defa okunmuştur
Etiketler : ,