1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ergazi’de büyük heyecan!
Ergazi’de büyük heyecan!

Ergazi’de büyük heyecan!

2014 KKTC Ralli Şampiyonası 10. ve son rallisi 7 Aralık 2014 Pazar Günü İskele bölgesinde bulunan Ergazi köyünde gerçekleşiyor.

A+A-

2014 KKTC Ralli Şampiyonası 10. ve son rallisi 7 Aralık 2014 Pazar Günü İskele bölgesinde bulunan Ergazi köyünde gerçekleşiyor. İskele bölgesinde bulunan köylerde gerçekleşecek olan rallide bölge halkının ralliye ilgisi büyük. Heyecanla startı beklenen Ovgoroz Rallisi’nde 12 ekip yarışacak ve 5 ekip ise öncü araç olarak start alacak.

İskele Belediyesi, Emlak Dünyası, Genç Yapı Market, Macila Petrol ve Çekirge Recovery nin katkıları ile gerçekleşecek olan Ovgoroz Rallisi : Ergazi Köy Meydanlığından saat 09:30 da verilecek start ile başlayacak. Ergazi-Turnalar-Kalecik bölgelerinde bulunan  Efe,Öztürk ve Genç etaplarının 2’şer kez geçilmesi ile geçilecek ralli yine Ergazi Köy Meydanlığı’nda bitiş görecek. Rallinin servis alanı da Ergazi Köy Meydanlığı’nda gerçekleşecek.

Efe ve Genç etaplarını Seyirciler Kilitkaya köyünden Ergaziye giden yoldan , Öztürk Etabını ise Turnlar - Yarköy arasındaki yoldan takip edebilecekler.

Bu haber toplam 2612 defa okunmuştur