1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Ergazi transferinden haberleri yoktu”
“Ergazi transferinden haberleri yoktu”

“Ergazi transferinden haberleri yoktu”

Mağusa Türk Gücü’nde Sami Ergazi’nin Serdarlı Kulübü’ne kiralanması konusunda başkan ve bazı yöneticilerin haberi olmadığını söyleyen yöneticilerden Murat Kansu, kulüp çıkarlarının göz ardı edildiğini ve görevinden istifa ettiğini açıklarken, Mağusa halkı

A+A-

Kaya EMİROĞLU

Mağusa Türk Gücü futbolcusu Sami Ergazi’nin bir yıllığına Serdarlı takımına kiralanması konusunda başta başkan olmak üzere bazı yöneticilerin haberleri olmadığı iddia edildi.
Yöneticilerden Murat Kansu, böyle bir kararın iki yöneticinin değil, tüm yönetim kurulunun alacağı bir karar olması gerektiğinin altını çizerek, bu durumda aktif olarak daha fazla çalışmalarının mümkün olmadığını söyledi. Başkan Altunay Fahri ve diğer yöneticilerin rızası olmadan böyle bir karar verilemeyeceğinin altını çizen Kansu, asıl önemli olanın Mağusa Türk Gücü’nün çıkarları olduğunu, alınacak kararların da bunun göz ardı edilmeden alınması gerektiğini vurguladı.

Kansu, şunları söyledi:
“Bu şartlarda mevcut yönetim ve başkanın kulüp çıkarları doğrultusunda hareket etmeleri gerekirdi. MTG camiasının en kısa zamanda toparlanması gerekiyor. Tüm Mağusa halkının da desteği ile MTG futbol takımının sezonu en kısa zamanda açmasını dilerken, aktif görevimden istifa ettiğimi belirtirim.”

Çalışmalar hala başlamadı

Öte yandan Mağusa Türk Gücü’nde sezon açılışı hala yapılamadı. Teknik direktörlük görevine iki hafta önce Kırata Kasapoğlu’nun getirilmesine karşın, futbolcularla yönetim arasındaki sorununun hala çözümlenememesi nedeniyle hazırlık çalışmalarına bir türlü başlanılamıyor.
Kulüp başkanı Altunay Fahri’nin yaklaşık bir haftadır gerek futbolcular gerekse yöneticilerle görüşmeler yaptığı öğrenilirken, olası bir çözümün bayram sonrasına kalması bekleniyor.
Sezon açılışını yapamayan 2-3 takımdan biri olan MTG’nin futbolcularına da teklifler yapılmaya devam ediyor.
Sarı-yeşillilerde Sami Ergazi, Serdarlı’ya kiralanırken, Gençler Birliği’nin ise Nurettin Gecekuşu için devrede olduğu ve görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

Bu haber toplam 1532 defa okunmuştur