1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erdoğan, Gönyeli yolunda
Erdoğan, Gönyeli yolunda

Erdoğan, Gönyeli yolunda

K-Pet Birinci Lig’de ilk devreyi 36 puanla lider kapatan Gönyeli, Lapta’nın genç golcüsü Erdoğan Murat’a kancayı taktı.

A+A-

Eren ŞİŞİK
K-Pet Birinci Lig’de ilk devreyi 36 puanla lider kapatan Gönyeli, Lapta’nın genç golcüsü Erdoğan Murat’a kancayı taktı. Golcü futbolcuyla her konuda anlaşan kırmızı beyazlılar, Küçük Kaymaklı yöneticileri bir araya gelip Erdoğan’ı renklerine bağlayacak. Gönyeli Başkanı Mustafa Çavuşoğlu, devre arasında Jacques ile yolları ayırdıklarını, Hüseyin Küsbeci’nin de vatani görevini yapacağından dolayı, forvet eksikliği doğduğunu söyledi. Çavuşoğlu, bu bölgedeki eksiği Erdoğan’ı transfer ederek gidermeyi düşündüklerini belirtti.

“Gönyeli olmazsa, önümüzdeki sezona kadar oynamam”
İlk devreyi Lapta formasıyla geçiren Erdoğan Murat, Gönyeli ile her konuda anlaştığını ve büyük bir aksilik yaşanmazsa ikinci devrede kırmızı beyazlı formayı giyeceğini belirtti. Erdoğan Gönyeli’de forma giymeyi çok istediğini ve kendisini burada daha çok göstereceğine inandığını kaydetti. Erdoğan, Gönyeli’ye transferi gerçekleşmezse kesinlikle Lapta’da forma giymeyeceğini ve önümüzdeki sezona kadar futbol oynamayacağını kaydetti.
19 yaşındaki futbolcu ilk devrede Lapta forması altında 4 gol kaydetmişti. Geçtiğimiz sezonu da kiralık olarak Düzkaya’da geçiren Erdoğan, 15 gol atarak dikkatleri üzerine çekmişti.

Bu haber toplam 1472 defa okunmuştur
Etiketler :