1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erçoban destek bekliyor
Erçoban destek bekliyor

Erçoban destek bekliyor

Sırbistan’da düzenlenen drift şampiyonasında genel klasman beşincisi olan 16 yaşındaki drift pilotu Ülkü Erçoban, destek bulmaması halinde Türkiye ve Bulgaristan’da yapılacak olan yarışlarda yer alacağını belirtti

A+A-

Hüseyin KIRAL

Ülkemizin tek kadın drift pilotu olan 16 yaşındaki Ülkü Erçoban, maddi olanaksızlıklar nedeni ile bu spordan vazgeçebileceğini belirtti.
Geçtiğimiz hafta ilk kez uluslararası bir organizasyonda aracının direksiyonuna geçen Ülkü Erçoban, elde ettiği derece ile bu spor branşını yapan her kesimden olumlu tepkiler aldı. Sırbistan’da düzenlenen, dirift şampiyonasında mücadele eden 16 yaşındaki pilot Ülkü Erçoban, kadınlar kategorisinde birinci olurken, genel klasmanda da beşinci olmuştu.

Erçoban “iki yarış için 10 bin TL’ye ihtiyaç var”
13 yaşından itibaren drift pilotluğu yapan Ülkü Erçoban, maddi imkansızlıklar nedeni ile 16’sında çok sevdiği arabasından ve yarışlardan vazgeçebileceğinin sinyalini verdi.
Ülkü Erçoban, önümüzdeki hafta İstanbul’da yapılacak drift şampiyonası ve daha sonra Bulgaristan’da yapılacak şampiyona için kaydını yaptırdığını, ancak 10 bin TL’ye ihtiyacı olduğunun altını çizdi. Erçoban, “Bu parayı bulamazsak belki de benim son yarışlarım olur” dedi.

Bu haber toplam 3603 defa okunmuştur