1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Ercan’da ‘çıkar’ kavgası
Ercan’da ‘çıkar’ kavgası

Ercan’da ‘çıkar’ kavgası

Turanlı, Delimollaoğlu’nun basın toplantısında aktardığı bilgilerin hiçbirinin doğru olmadığını savunarak, şu anda yurt dışında olduğunu ve 10 gün sonra Kuzey Kıbrıs’a gelerek, belgelerle birlikte basın toplantısı düzenleyeceğini söyledi

A+A-

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret AŞ. Başkanı Emrullah Turanlı, Terminal Yapı Ticaret Ltd. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Delimollaoğlu’nun ‘Ercan ihalesi’ ile ilgili açıklamalarıyla ilgili YENİDÜZEN’e konuştu

YENİDÜZEN (Özel)

Ercan Havaalanı işletme hakkı sahibi, Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret AŞ. Başkanı Emrullah Turanlı,  Terminal Yapı Ticaret Ltd. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Delimollaoğlu’nun ‘Ercan ihalesi’ ile ilgili açıklamalarının gerçeği yansıtmadığını iddia etti.
Turanlı, Delimollaoğlu’nun basın toplantısında aktardığı bilgilerin hiçbirinin doğru olmadığını savundu.
YENİDÜZEN’e konuşan Turanlı, şu anda yurt dışında olduğunu ve 10 gün sonra Kuzey Kıbrıs’a gelerek, belgelerle birlikte basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı.
“Biz 3 ortak şirket kurduk, yönetimi seçtik. Şu anda 2 ortağımızla hiçbir sıkıntı yaşamıyoruz” diyen Turanlı, “Açıklamalara kimse itibar etmesin. Yanlış anlaşılmaları önlemek için 10 gün sonra Kuzey Kıbrıs’a gelerek basın açıklaması yapacağım. Tüm bunlar çıkar meseledir” dedi.
Turanlı, projenin hayata geçmesi için mücadele verdiklerini sözlerine ekledi.
Öte yandan konu ile ilgili açıklama almak için aradığımız Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy’a ise ulaşılmadı.

Bu haber toplam 2329 defa okunmuştur